|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:19 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no a ja to juz nie tak? crying xd xd xd nie .. nio ty oczywiście tesh wink blaugh xd *przytuuuuuuuuul LH* xd xd xd nuu XD xd *glasq glasq po lepq* XD
Papa Del :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:20 am
Delein Okej, z bólem serca was opuszczam...do zobaczenia patataje... Wiosna z Wami! *gorący cmok dla Lava* *puff* *znika* papatki *przytuuuuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:21 am
raz kot.. raz pies .. i jeszcze z ogonem szopa xd zdecydooj sie :> blaugh *drapu drap za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:23 am
Lethiel raz kot.. raz pies .. i jeszcze z ogonem szopa xd zdecydooj sie :> blaugh *drapu drap za uszkiem* mam wszystko co najlepsze ze zwierzatek xd i cos swojego xd xd XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:24 am
a bez Ciebie jak na pustyni kwiat *śpiewa zza łozka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:24 am
M-Teen widze ze wszyscy mnie widza _ _" dzieki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:25 am
Lavagetas_heqetai Lethiel raz kot.. raz pies .. i jeszcze z ogonem szopa xd zdecydooj sie :> blaugh *drapu drap za uszkiem* mam wszystko co najlepsze ze zwierzatek xd i cos swojego xd xd XDeme... tja xd *patrzy na wylatoojące z niego pchly* O.o ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:26 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel raz kot.. raz pies .. i jeszcze z ogonem szopa xd zdecydooj sie :> blaugh *drapu drap za uszkiem* mam wszystko co najlepsze ze zwierzatek xd i cos swojego xd xd XDeme... tja xd *patrzy na wylatoojące z niego pchly* O.o ... xd aaa!! pchły adieu wszystkim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:27 am
M-Teen widze ze wszyscy mnie widza _ _" dzieki stare eek jakaś Ty śliczna dziewuszka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:27 am
M-Teen widze ze wszyscy mnie widza _ _" dzieki stare *wskakooje jej na glowe* widzimy blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:28 am
Eredin Skarbie gdzie jestes *wydlada z za lozka i rozglada sie po pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel raz kot.. raz pies .. i jeszcze z ogonem szopa xd zdecydooj sie :> blaugh *drapu drap za uszkiem* mam wszystko co najlepsze ze zwierzatek xd i cos swojego xd xd XDeme... tja xd *patrzy na wylatoojące z niego pchly* O.o ... xd aaa!! pchły adieu wszystkim blaugh O.o .. sweatdrop .... xd papa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:29 am
*patrzy na wszytkich* *leth jej wlazi na glowe* AA! NIE NIE NIE! Złaź * proboje sie bronić* BO MI BERET SPADNIE! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:30 am
M-Teen *patrzy na wszytkich* *leth jej wlazi na glowe* AA! NIE NIE NIE! Złaź * proboje sie bronić* BO MI BERET SPADNIE! razz xd *zlazi z glowy* calkiem wygodny whee wink blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|