|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:09 am
Lethiel witaj 4laugh whee wink *przytuuuuul* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:09 am
AAAAAAAAAAAAAAAA!!! C ZA ^%$&^%$$^%$##@^%&^$$&%$$&^%&%#^%%#$& i jeszcze ra z %^%#%^%$#%$#&$^%#^ RYBA! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ecil: scream scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:10 am
Eredin hej przestancie juz cie calowac i przytulac ja tez chce xd wink cmok cmok cmok cmok cmok cmok heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:11 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai 1000000000000000000% wyciag z lubczyka a cio? XD
Lethiniusienieczka XD No i wszystko jasne...ach te afrodyzjaki *całuje* jasne wink moja magisterka XD XD Dzisiejsze zajęcia zaczynamy od praktyki blaugh dobra trzymam za slowo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:12 am
Eredin Lethiel witaj 4laugh whee wink *przytuuuuul* redface heh .. *czochru czochru* slodziootki jesteś whee 4laugh *przytuuuul* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:14 am
Lethiel Eredin Lethiel witaj 4laugh whee wink *przytuuuuul* redface heh .. *czochru czochru* slodziootki jesteś whee 4laugh *przytuuuul* blaugh xd no a ja to juz nie tak? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai no a ja to juz nie tak? crying xd xd xd nie .. nio ty oczywiście tesh wink blaugh xd *przytuuuuuuuuul LH* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai dobra trzymam za slowo XD Hiehiehie... *wskakuje mu na barana* Wio XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:16 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no a ja to juz nie tak? crying xd xd xd nie .. nio ty oczywiście tesh wink blaugh xd *przytuuuuuuuuul LH* xd xd xd nuu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:17 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no a ja to juz nie tak? crying xd xd xd nie .. nio ty oczywiście tesh wink blaugh xd *przytuuuuuuuuul LH* xd xd xd nuu XD xd *glasq glasq po lepq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai dobra trzymam za slowo XD Hiehiehie... *wskakuje mu na barana* Wio XD pomylily ci sie osoby troche XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
widze ze wszyscy mnie widza _ _" dzieki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:18 am
Okej, z bólem serca was opuszczam...do zobaczenia patataje... Wiosna z Wami! *gorący cmok dla Lava* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|