|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:15 pm
o slyszalem ze tu impreza przed slubna czy cos takiego question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:15 pm
Falcone Delisa Falcone Halo Ludzie Wrocilem z Kosciola xd fal hejka biggrin ja wlasnie lece sweatdrop No to narka zmienilo sie cos przez ostatnie 2 godz question impreza się rozkręca o tu się dzieją cuda dzisiejszej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:16 pm
Już wiem czemu nie lubię Gaii. Zbyt. Szybkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:17 pm
Highfly Już wiem czemu nie lubię Gaii. Zbyt. Szybkie. Maruda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:18 pm
Przepraszam bardzo, a kto mnie tu siłą (i tasakiem) wciągnął?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:19 pm
Highfly Przepraszam bardzo, a kto mnie tu siłą (i tasakiem) wciągnął? Nawet ci niegroziłam, tylko porposiłam byś tu zajrzał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:21 pm
Sei chan Highfly Przepraszam bardzo, a kto mnie tu siłą (i tasakiem) wciągnął? Nawet ci niegroziłam, tylko porposiłam byś tu zajrzał. Trzy dni pod rząd < <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:22 pm
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDZIE!!! WŁAZSNIE DOSTALEM PINKALINKA!!! HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAA heart heart heart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [odtancza Taniec Dzikiej Radosci]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:23 pm
Highfly Sei chan Highfly Przepraszam bardzo, a kto mnie tu siłą (i tasakiem) wciągnął? Nawet ci niegroziłam, tylko porposiłam byś tu zajrzał. Trzy dni pod rząd < < Zwidy już masz stare Ide wznieśc toast za Wampirka i Suneya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:28 pm
witam nowo przybylych....zapraszam TU biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:40 pm
Yume choć na imprezę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:42 pm
Sei chan Yume choć na imprezę blaugh A co sie tam dzieje? Z tego co widzialem ostatnio to ktos za duzo wypil stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:43 pm
Yumehayla Sei chan Yume choć na imprezę blaugh A co sie tam dzieje? Z tego co widzialem ostatnio to ktos za duzo wypil stare ... No i nadal za dużo piją xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:44 pm
Sei chan Yumehayla Sei chan Yume choć na imprezę blaugh A co sie tam dzieje? Z tego co widzialem ostatnio to ktos za duzo wypil stare ... No i nadal za dużo piją xd Heh...wiec raczej zostane tutaj- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|