|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:59 am
PointZer0 jednak potrzeba mi tylko 19652... "tylko"... sweatdrop luzik, jesteś bliżej niż dalej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Eredin No tak wiosna i wszytsko sie rozmna ... rozwija xd on przytulił ją ona jego i dziecko wyszło z tego...*ucieka za lozko*ciuś ciuś narzeczona para wink *podbiega do kanapy i zaglada za nia* z kim ty sie tam skitrałas ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jest 16 schodków do Ciebie nie moge musze obudzic małzonka za chwile a powaznie masz wino:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:00 am
Delein Lavagetas_heqetai nu sie nie bocz, tez tak patrzylem na twoje posty *cmok* Nu ja wiem...taka głupawka blaugh taa widac lubczyk kwitnie i pylki lataja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree opcy Nightmaree lustereczko powiec przecie kt�rz najstarszy jest na swiecie biggrin ja............ stare to ja juz umrzec powinnam ze starosci sweatdrop no nie mow ze odem mnie starsza jestes......... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Nightmaree Eredin No tak wiosna i wszytsko sie rozmna ... rozwija xd on przytulił ją ona jego i dziecko wyszło z tego...*ucieka za lozko*ciuś ciuś narzeczona para wink *podbiega do kanapy i zaglada za nia* z kim ty sie tam skitrałas ? xd z nikim czekam na Ciebie heart *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:01 am
Dobra , będę mykał . żegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:02 am
PointZer0 Dobra , będę mykał . żegnam wszystkich. papa miłego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai nu sie nie bocz, tez tak patrzylem na twoje posty *cmok* Nu ja wiem...taka głupawka blaugh taa widac lubczyk kwitnie i pylki lataja blaugh Taaak...lubczyk? już wiem, co było w tej herbatce XD Narazie Point blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree to jest 16 schodków do Ciebie nie moge musze obudzic małzonka za chwile a powaznie masz wino:>? jakiej marki ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:03 am
OMG! czemu bylam taka glupia i wlazłam na 2 level! Jakbym lowila zwykla wekda na 3 by mi sie bardziej oplcało * wai sie gumowym mlotkiem po glowie* xp *lowi dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:03 am
Eurina Vam Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witaj.... witaj wink *przytuuuuuuuuul* fajne ciuszki whee blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|