|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:52 am
Delein Lavagetas_heqetai PointZer0 Lavagetas_heqetai hmm moze mamy tu gdzies pole, w koncu dzis powinny tam biegac nagie babeczki skaczace na miotle XD...a Nightmare i Stokrotka Ci nie starczą ? xd ale one ubrane xd stare *przytula się do kaloryfera* nu sie nie bocz, tez tak patrzylem na twoje posty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:53 am
Nightmaree lucyna beznadziejna idz ją sprzadaj i kup wino niemogli dac spodni ide kupic te winko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:54 am
Lavagetas_heqetai nu sie nie bocz, tez tak patrzylem na twoje posty *cmok* Nu ja wiem...taka głupawka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:54 am
Stokrotka Nightmaree lucyna beznadziejna idz ją sprzadaj i kup wino niemogli dac spodni ide kupic te winko kup wino bedziemy pic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:56 am
No tak wiosna i wszytsko sie rozmna ... rozwija xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:56 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai PointZer0 Lavagetas_heqetai hmm moze mamy tu gdzies pole, w koncu dzis powinny tam biegac nagie babeczki skaczace na miotle XD...a Nightmare i Stokrotka Ci nie starczą ? xd ale one ubrane xd Taa , Stokrotka w balonik xd nie ma piniazkuw na spodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:57 am
ol siet jak ja dawno nie lowilam xD ide lowic smile jak cos Pmek wink jak wylowie jeden rządek w kubleku to cos naskrobie razz narazie ide sie oswoic xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree lustereczko powiec przecie kt�rz najstarszy jest na swiecie biggrin ja............ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin No tak wiosna i wszytsko sie rozmna ... rozwija xd on przytulił ją ona jego i dziecko wyszło z tego...*ucieka za lozko*ciuś ciuś narzeczona para wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin No tak wiosna i wszytsko sie rozmna ... rozwija xd Już to wczoraj słyszałam XD Powodzenia M ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jednak potrzeba mi tylko 19652... "tylko"... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Nightmaree lustereczko powiec przecie kt�rz najstarszy jest na swiecie biggrin ja............ stare to ja juz umrzec powinnam ze starosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:59 am
Nightmaree Stokrotka Nightmaree lucyna beznadziejna idz ją sprzadaj i kup wino niemogli dac spodni ide kupic te winko kup wino bedziemy pic biggrin choc na pienterko juz jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|