|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:31 am
Delein Lavagetas_heqetai PointZer0 6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2 Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd no... :c( xp *cmok cmok cmok* Mam głupawę XD przez wiosnę? xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:32 am
Delein Lavagetas_heqetai PointZer0 6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2 Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd no... :c( xp *cmok cmok cmok* Mam głupawę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:35 am
PointZer0 No jasne Delein , ja wiedziałe w duszy że z Ciebie nimfomanka xd Jak tam nimfomanka...nie, skąd, gdzie tam...ja? blaugh M- no na to wygląda...*wciąga powietrze* ach...wiosna! whee Lava- *klaps* *wheeeeeeeee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:35 am
Delein Jak tam nimfomanka...nie, skąd, gdzie tam...ja? blaugh M- no na to wygląda...*wciąga powietrze* ach...wiosna! whee Lava- *klaps* *wheeeeeeeee* To się nazywa zdrowe podejscie , co siem tam będziesz ukrywac z emocjami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:38 am
PointZer0 Delein Jak tam nimfomanka...nie, skąd, gdzie tam...ja? blaugh M- no na to wygląda...*wciąga powietrze* ach...wiosna! whee Lava- *klaps* *wheeeeeeeee* To się nazywa zdrowe podejscie , co siem tam będziesz ukrywac z emocjami xd Właśnie, co się będę whee *macha sobie pędzelkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:39 am
...To może kupi ktoś coś ode mnie w moim sklepie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:40 am
a teraaaz idziemy na jednego a teraz idziemy woodke pic*tanczy*kwiatuszku stokroteczko gdzie jestes:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:41 am
Nightmaree a teraaaz idziemy na jednego a teraz idziemy woodke pic*tanczy*kwiatuszku stokroteczko gdzie jestes:> Byłbym za =] hejka wszytskim w ten jeden z najpiekniejszych dni w roku biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:42 am
Eredin Nightmaree a teraaaz idziemy na jednego a teraz idziemy woodke pic*tanczy*kwiatuszku stokroteczko gdzie jestes:> Byłbym za =] hejka wszytskim w ten jeden z najpiekniejszych dni w roku biggrin xd Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:42 am
siemaneczko jak zdroweczko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:43 am
Nightmaree siemaneczko jak zdroweczko wink dobrze, tylko wczoraj kaca miałem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Nightmaree a teraaaz idziemy na jednego a teraz idziemy woodke pic*tanczy*kwiatuszku stokroteczko gdzie jestes:> Byłbym za =] hejka wszytskim w ten jeden z najpiekniejszych dni w roku biggrin xd Avsko ci w święto Birke, pierwszy dzień wiosny!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ...To może kupi ktoś coś ode mnie w moim sklepie ? xd poprosze litr czystej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|