|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:21 am
Idę sprawdzić ile bym dostał za sprzedanie swojego ciucha wszelakiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:23 am
Delein Lavagetas_heqetai emm...a..ha no okej ^^" Del nie wychodz :cP XDTeraz nie mam zamiaru... *patrzy na kajdanki* *ekchem XD* ...no co XD ładne sa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:24 am
PointZer0 No c�ż - zawsze może być gorzej - mogłem być 144 osobą w Polse z nazwiskiem " Kutas " xd Tia, albo Pierdafon XD Albo takie inne XDZawsze może być gorzej, więc czułki w górę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:25 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai emm...a..ha no okej ^^" Del nie wychodz :cP XDTeraz nie mam zamiaru... *patrzy na kajdanki* *ekchem XD* ...no co XD ładne sa XD A czy ja mówię, ze nie? XD AAaaaa goły Zeruś! XD Ustawcie się z Lavem, zrobię wam zdjęcie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:26 am
HAHA! Jakiś intelegietn kupil ode mnie bunny hata! xDDDD świetujmy biggrin biggrin biggrin
siemka Pisarz biggrin ah ty w tym rawrr sexy ubranku biggrin biggrin biggrin
wiecie ze to moj 3 000 post ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:27 am
6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2
Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:28 am
M-Teen HAHA! Jakiś intelegietn kupil ode mnie bunny hata! xDDDD świetujmy biggrin biggrin biggrin siemka Pisarz biggrin ah ty w tym rawrr sexy ubranku biggrin biggrin biggrin wiecie ze to moj 3 000 post ninja No to kongratsy!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:28 am
M-Teen hej hej HEJ! Martusia do was wróciła w super humorku biggrin dobry!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:29 am
PointZer0 6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2 Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd no... :c( xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2 Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd nu jak się tak obnażasz na środku to co mam się nie patrzeć XD Tu jeden w majtasach, tu drugi...sama radość blaugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:30 am
Lavagetas_heqetai PointZer0 6819 za to co mam teraz na sobie po cenach sklepowych , tzn. 1/2 Delein , co się patrzysz jak sie przebieram , Ty masz pisarza xd no... :c( xp *cmok cmok cmok* Mam głupawę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|