|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:08 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai jestem malą wr�żka z owłosioną n�żka XD XDSzuch? XD No proszę proszę biggrin *cmok* khem...noo XD
Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd Nie no ja nic nie mówię XD Dobre dobre, ja mogę pomóc ^^ mow mow sie nie bede domyslal XD :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai PointZer0 Lavagetas_heqetai PointZer0 Eee tam , aż tak zeschizowany nie jestem xd kurcze no nie moge nikogo znalezc ktoby podzielal moje zainteresowania XD ...lepiej wrzucić związanego do wanny i wypełniać ją kwasem whee to na swieta- mialem miesko w kwasie octowym na wigilie XD O.o... Ja tam preferuję inne sposoby... -masz garba? -nie.. -to już masz! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai to na swieta- mialem miesko w kwasie octowym na wigilie XD ..a ja na świeta miałem przewalone za oceny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:10 am
Lavagetas_heqetai mow mow sie nie bede domyslal XD :* A właśnie że będziesz blaugh *cmoki* Point- ja na święta uciekłam z chaty...tylko że mi nie wyszło, bo mnie znaleźli po 15 minutach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:11 am
Delein Point- ja na święta uciekłam z chaty...tylko że mi nie wyszło, bo mnie znaleźli po 15 minutach... A ja wyszedłem na dwa dni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:11 am
Delein Ja tam preferuję inne sposoby... -masz garba? -nie.. -to już masz! XD Oo
Zero a z czego cie uwalili?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:13 am
PointZer0 Delein Point- ja na święta uciekłam z chaty...tylko że mi nie wyszło, bo mnie znaleźli po 15 minutach... A ja wyszedłem na dwa dni sweatdrop Heh...może się kiedyś spotkamy przypadkiem jako uciekinierzy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:13 am
Lavagetas_heqetai Zero a z czego cie uwalili? Z niczego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:14 am
Delein Lavagetas_heqetai mow mow sie nie bede domyslal XD :* A właśnie że będziesz blaugh *cmoki* Point- ja na święta uciekłam z chaty...tylko że mi nie wyszło, bo mnie znaleźli po 15 minutach... esz nie umiem XD
...XD..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:15 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai Zero a z czego cie uwalili? Z niczego sweatdrop to nie kumam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:17 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai mow mow sie nie bede domyslal XD :* A właśnie że będziesz blaugh *cmoki* Point- ja na święta uciekłam z chaty...tylko że mi nie wyszło, bo mnie znaleźli po 15 minutach... esz nie umiem XD
...XD..*cmok* blaugh Nie ma śmieszno, następnym razem jak wyjdę to mnie już nigdy nie zobaczą... Point- i wszystko jasne... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:21 am
Lavagetas_heqetai emm...a..ha no okej ^^" Del nie wychodz :cP XDTeraz nie mam zamiaru... *patrzy na kajdanki* *ekchem XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|