|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:53 am
Lavagetas_heqetai jestem malą wr�żka z owłosioną n�żka XD XDSzuch? XD No proszę proszę biggrin *cmok* Avsko Zeruś! Tańczysz z nami gołe boogie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:54 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai no tylko mi panna wsiąkła XD witaj Mistle, Zero wink ja sam zbieram :cD Ja muszę zdobyć 22382 golda sweatdrop uciułam coś z trzech list�w nowych ale potrzeba mi jeszcze hajsiwa sweatdrop Mogę ci cosik pożyczyć jak chcesz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:55 am
Delein Lavagetas_heqetai jestem malą wr�żka z owłosioną n�żka XD XDSzuch? XD No proszę proszę biggrin *cmok* Avsko Zeruś! Tańczysz z nami gołe boogie? Nie Del , ja pasuję xd *myśli skad wziaść hajs*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:55 am
Delein PointZer0 Lavagetas_heqetai no tylko mi panna wsiąkła XD witaj Mistle, Zero wink ja sam zbieram :cD Ja muszę zdobyć 22382 golda sweatdrop uciułam coś z trzech list�w nowych ale potrzeba mi jeszcze hajsiwa sweatdrop Mogę ci cosik pożyczyć jak chcesz :] I tak nie wiedziałbym kiedy bym oddać mógł sweatdrop Moje fundusze siedzą w trzech listach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:56 am
Delein Lavagetas_heqetai jestem malą wr�żka z owłosioną n�żka XD XDSzuch? XD No proszę proszę biggrin *cmok* khem...noo XD
Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:57 am
PointZer0 I tak nie wiedziałbym kiedy bym oddać mógł sweatdrop Moje fundusze siedzą w trzech listach sweatdrop Oddasz kiedy będziesz mógł... Najwyżej daj znac, jak będziesz wiedział ile ci jeszcze brakuje, to cię wesprę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:57 am
Lavagetas_heqetai Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd Eeee... zero satysfakcji po skończeiu miałbym wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:00 am
Delein PointZer0 I tak nie wiedziałbym kiedy bym oddać mógł sweatdrop Moje fundusze siedzą w trzech listach sweatdrop Oddasz kiedy będziesz mógł... Najwyżej daj znac, jak będziesz wiedział ile ci jeszcze brakuje, to cię wesprę whee brakuje mi jeszcze 22382 golda sweatdrop pod koniec miecha dojdzie raczej napewno 15k z trzech listów , jak sprzedam kulkę i obrożę to mogę dostać za obydwa 7k , co oznacza że pod koniec miecha moge oddać już 22k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:00 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd Eeee... zero satysfakcji po skończeiu miałbym wink xd ii tam to potem mozemy poszatkować zwłoki, zawsze coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:01 am
Lavagetas_heqetai PointZer0 Lavagetas_heqetai Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd Eeee... zero satysfakcji po skończeiu miałbym wink xd ii tam to potem mozemy poszatkować zwłoki, zawsze coś xd Eee tam , aż tak zeschizowany nie jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:03 am
PointZer0 Eee tam , aż tak zeschizowany nie jestem xd kurcze no nie moge nikogo znalezc ktoby podzielal moje zainteresowania XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:05 am
Lavagetas_heqetai PointZer0 Eee tam , aż tak zeschizowany nie jestem xd kurcze no nie moge nikogo znalezc ktoby podzielal moje zainteresowania XD ...lepiej wrzucić związanego do wanny i wypełniać ją kwasem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:06 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai jestem malą wr�żka z owłosioną n�żka XD XDSzuch? XD No proszę proszę biggrin *cmok* khem...noo XD
Zero ja 11000 kombinuj, zaszantazuj kogos albo coś xd Nie no ja nic nie mówię XD Dobre dobre, ja mogę pomóc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:06 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai PointZer0 Eee tam , aż tak zeschizowany nie jestem xd kurcze no nie moge nikogo znalezc ktoby podzielal moje zainteresowania XD ...lepiej wrzucić związanego do wanny i wypełniać ją kwasem whee to na swieta- mialem miesko w kwasie octowym na wigilie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|