|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai hik! naf...naf...nafing XD "just tea, thank you..." (gandalf XD) Herbatka powiadasz... blaugh *cmok* nu pewnie, chcesz troszke? :cP I będe się zachowywać tak jak ty? *myśli* ... No to polej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:30 am
Lavagetas_heqetai Stokrotka Lavagetas_heqetai Stokrotka witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza a nie widac? hik! XDprosze z wkładka czy bezprosze kolezanki- to ja dalem ci piwko no ale z wkładeczka nie pogardze XD poprostu chciałam sie odgrysc i postawic tobie nastepne :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:31 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai hik! naf...naf...nafing XD "just tea, thank you..." (gandalf XD) Herbatka powiadasz... blaugh *cmok* nu pewnie, chcesz troszke? :cP I będe się zachowywać tak jak ty? *myśli* ... No to polej xd na zdrowko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:31 am
opcy o.O dzien wagarowicza? wy to macie dobrze... Oo...opcy...łał, widzę twoję twarz XD Dzień jak dzien, ja się z domu nie ruszam od tygodnia ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:32 am
(co odpada? whee ) *wypija* Mniam... ... Joł bejbe XD *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:33 am
Stokrotka Lavagetas_heqetai Stokrotka Lavagetas_heqetai Stokrotka witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza a nie widac? hik! XDprosze z wkładka czy bezprosze kolezanki- to ja dalem ci piwko no ale z wkładeczka nie pogardze XD poprostu chciałam sie odgrysc i postawic tobie nastepne :* no to dzieki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:35 am
Delein (co odpada? whee ) *wypija* Mniam... ... Joł bejbe XD *cmok* (pępuszki *^^*) joł joł bejb XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:36 am
Lavagetas_heqetai (pępuszki *^^*) joł joł bejb XD(XD) No to co...dajemy boogie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:37 am
Delein Lavagetas_heqetai (pępuszki *^^*) joł joł bejb XD(XD) No to co...dajemy boogie? blaugh jasne boogie boogie z golym tylkiem boogie...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:39 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai (pępuszki *^^*) joł joł bejb XD(XD) No to co...dajemy boogie? blaugh jasne boogie boogie z golym tylkiem boogie...XDCzy to rano czy o zmierzchu lubię tyłek mieć na wierzchu XD *boogie boogie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:50 am
chce ktoś kupić kulke więźnia za 4k albo leather collar meskie za 3k ? sweatdrop Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|