|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 3:52 am
*puff, a wokół pełno kurzu* *ekchu ekchu ekchu kszlu kaszlu* Nienawidzę sprzątać == Avsko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:09 am
E...tak, tylko jedno pytanie...co piłeś? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:11 am
Delein E...tak, tylko jedno pytanie...co piłeś? XD hik! naf...naf...nafing XD "just tea, thank you..." (gandalf XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:14 am
witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:16 am
Stokrotka witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza a nie widac? hik! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:18 am
Lavagetas_heqetai hik! naf...naf...nafing XD "just tea, thank you..." (gandalf XD) Herbatka powiadasz... blaugh *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:20 am
Delein Lavagetas_heqetai hik! naf...naf...nafing XD "just tea, thank you..." (gandalf XD) Herbatka powiadasz... blaugh *cmok* nu pewnie, chcesz troszke? :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:21 am
o.O dzien wagarowicza? wy to macie dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:22 am
opcy o.O dzien wagarowicza? wy to macie dobrze... no ja jeszcze dzis na zajecia ide niestety ale jutro manifestuje wiosne farbowaniem sie na czarno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:24 am
Lavagetas_heqetai Stokrotka witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza a nie widac? hik! XDprosze z wkładka czy bez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:28 am
Stokrotka Lavagetas_heqetai Stokrotka witam wszystkich jak tam pierszy dzien wiosny i dzien wagarowicza a nie widac? hik! XDprosze z wkładka czy bezprosze kolezanki- to ja dalem ci piwko no ale z wkładeczka nie pogardze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai opcy o.O dzien wagarowicza? wy to macie dobrze... no ja jeszcze dzis na zajecia ide niestety ale jutro manifestuje wiosne farbowaniem sie na czarno XD ja w zasadzie mam dzien wagarowicza do czerwca.... (w czerwcu obrona sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|