|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:35 am
Yo! zmiana outfit'u w koncu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:38 am
racqel Yo! zmiana outfit'u w koncu? no powiedzmy...... zbieram kase na dres..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:40 am
opcy racqel Yo! zmiana outfit'u w koncu? no powiedzmy...... zbieram kase na dres..... 3nodding xd uuuuuu! you cheeky b*****d! blaugh p.s. odbierz moj trade - zwracam kase.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:46 am
racqel opcy racqel Yo! zmiana outfit'u w koncu? no powiedzmy...... zbieram kase na dres..... 3nodding xd uuuuuu! you cheeky b*****d! blaugh p.s. odbierz moj trade - zwracam kase. juz potwierdzilem........ btw... z tego spirited zestawu to mi sie trafily najgorsze rzeczy (oprocz tych skarpet na rece) bo mam jescze dwie pary tych wiesniackich butow i majty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:47 am
opcy racqel opcy racqel Yo! zmiana outfit'u w koncu? no powiedzmy...... zbieram kase na dres..... 3nodding xd uuuuuu! you cheeky b*****d! blaugh p.s. odbierz moj trade - zwracam kase. juz potwierdzilem........ btw... z tego spirited zestawu to mi sie trafily najgorsze rzeczy (oprocz tych skarpet na rece) bo mam jescze dwie pary tych wiesniackich butow i majty xp a zaloz na chwile gacie, bo chyba ich w ogole nie widzialem xd , a moze kupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:48 am
nie radze... sa dupiate....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:49 am
ooooo nie! myslalem, ze dlugie beda... bleee! do d**y z takimi majtami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:50 am
racqel ooooo nie! myslalem, ze dlugie beda... bleee! do d**y z takimi majtami! lepiej bym tego nie wyrazil....... ale dlugie chyba tez sa.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:56 am
opcy racqel ooooo nie! myslalem, ze dlugie beda... bleee! do d**y z takimi majtami! lepiej bym tego nie wyrazil....... ale dlugie chyba tez sa....... sa jeszcze pants, w przeciwienstwie do twoich boxers, ale tez zadna rewelacja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:59 am
racqel opcy racqel ooooo nie! myslalem, ze dlugie beda... bleee! do d**y z takimi majtami! lepiej bym tego nie wyrazil....... ale dlugie chyba tez sa....... sa jeszcze pants, w przeciwienstwie do twoich boxers, ale tez zadna rewelacja. ja przez swieta polowalem na szalik...... ale nie wyszlo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 3:01 am
opcy racqel opcy racqel ooooo nie! myslalem, ze dlugie beda... bleee! do d**y z takimi majtami! lepiej bym tego nie wyrazil....... ale dlugie chyba tez sa....... sa jeszcze pants, w przeciwienstwie do twoich boxers, ale tez zadna rewelacja. ja przez swieta polowalem na szalik...... ale nie wyszlo..... szaliki teraz w markecie jakies 600g+ kosztuja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 3:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 3:04 am
hej! koszmarkuu? blah! co ja tu wypisuje, przeciez nie lubie sie z nikim witac! blah! blah! /edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 3:16 am
post off. discinnecting . . . . . . . all process off.
goodbye.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|