|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:10 am
Jaswinder w kościele dzisiaj imprezka robimy wydmuszki i wieeeelką jajecznicę jak wielka ona będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:11 am
będę musiała do szkoły iść... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:12 am
Jaswinder ja swego czasu kupiłam w markecie cały spirited komplet niezle ceny osiagaja teraz te przedmioty ze swiat, szaliki najtansze jakie znalazlem byly za 600g, niektore aukcje dobily nawet do 2k eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:15 am
Uriell Angel of Death wiesz jak z pracy wraca sie o 2 nad ranem a wstaje o 6 to jest nawet zabawnie mozesz mi wierzyc, ze wiem o co ci chodzi. Teraz mam luz, tylko 52 godziny roboty w tygodniu, ale robilo sie czasami 16godzin piec dni pod rzad... teraz dalem sobie troche luzu i szukam innej robotki, w planach rowniez przeprowadzka, a wiec i male cwiczenia z logistyki. nic to. mozna sie przyzwyczaic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:15 am
racqel Jaswinder ja swego czasu kupiłam w markecie cały spirited komplet niezle ceny osiagaja teraz te przedmioty ze swiat, szaliki najtansze jakie znalazlem byly za 600g, niektore aukcje dobily nawet do 2k eek no popatrz... a czapki widziałam za 300...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:16 am
Jaswinder racqel Jaswinder ja swego czasu kupiłam w markecie cały spirited komplet niezle ceny osiagaja teraz te przedmioty ze swiat, szaliki najtansze jakie znalazlem byly za 600g, niektore aukcje dobily nawet do 2k eek no popatrz... a czapki widziałam za 300... ale akurat czapki sa chyba najbrzydsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:17 am
a z wydmuszek zrobimy pisanki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:21 am
racqel Jaswinder racqel Jaswinder ja swego czasu kupiłam w markecie cały spirited komplet niezle ceny osiagaja teraz te przedmioty ze swiat, szaliki najtansze jakie znalazlem byly za 600g, niektore aukcje dobily nawet do 2k eek no popatrz... a czapki widziałam za 300... ale akurat czapki sa chyba najbrzydsze. mi się najbardziej nie podobają te długie spirited spodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:24 am
racqel Uriell Angel of Death wiesz jak z pracy wraca sie o 2 nad ranem a wstaje o 6 to jest nawet zabawnie mozesz mi wierzyc, ze wiem o co ci chodzi. Teraz mam luz, tylko 52 godziny roboty w tygodniu, ale robilo sie czasami 16godzin piec dni pod rzad... teraz dalem sobie troche luzu i szukam innej robotki, w planach rowniez przeprowadzka, a wiec i male cwiczenia z logistyki. nic to. mozna sie przyzwyczaic.. a gdzie pracujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 2:26 am
Uriell Angel of Death racqel Uriell Angel of Death wiesz jak z pracy wraca sie o 2 nad ranem a wstaje o 6 to jest nawet zabawnie mozesz mi wierzyc, ze wiem o co ci chodzi. Teraz mam luz, tylko 52 godziny roboty w tygodniu, ale robilo sie czasami 16godzin piec dni pod rzad... teraz dalem sobie troche luzu i szukam innej robotki, w planach rowniez przeprowadzka, a wiec i male cwiczenia z logistyki. nic to. mozna sie przyzwyczaic.. a gdzie pracujesz na razie robie herbate, ale przenosze sie do Manchesteru do jakiegos biura lub banku, moze sie uda gdzies w mediach zachaczyc, w koncu stracilem na to troche czasu na studiach nie? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|