|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:26 pm
opcy M-Teen opcy hmmmmm... co by tu zrobic jako wladca..... ..... .... .... ... wiem!!!!!! poszukam skarbów! eek uwazam sie za jedyny skarb tutaj biggrin biggrin biggrin xd *patrzy na nia... badawczym wzrokiem* tak podziwiaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:30 pm
M-Teen opcy M-Teen opcy hmmmmm... co by tu zrobic jako wladca..... ..... .... .... ... wiem!!!!!! poszukam skarbów! eek uwazam sie za jedyny skarb tutaj biggrin biggrin biggrin xd *patrzy na nia... badawczym wzrokiem* tak podziwiaj razz *dalej szuka skarbów*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:49 pm
*otwiera wszystkie szafki w kuchni*
dupiato.... nie ma skarbu....... to se ide *to se poszedl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:43 pm
Witam tego.. pierwszego dnia wiosny xd tylko kogo ja witam , i tak nikogo nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:05 pm
PointZer0 Witam tego.. pierwszego dnia wiosny xd tylko kogo ja witam , i tak nikogo nie ma sweatdrop ja jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:22 pm
... xd
...Wiosna ...^^
...Heyka All...^^
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:26 pm
Kiart ... xd ...Wiosna ...^^ ...Heyka All...^^ 4laugh o.o.[ podbiega do Kirata, skacze na niego, przewraca, siada na nim, *comk*] jak dobshe że jesteś... heart myślałam że będe sama sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:36 pm
Kitty-ShadowCat Kiart ... xd ...Wiosna ...^^ ...Heyka All...^^ 4laugh o.o.[ podbiega do Kirata, skacze na niego, przewraca, siada na nim, *comk*] jak dobshe że jesteś... heart myślałam że będe sama sweatdrop a jednak... jestem sama crying crying crying co za podły los crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:42 pm
to ja tesh idem.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:45 pm
hejka 3nodding 3nodding jest tu ktoś ??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:47 pm
eek karaluchy strikes back... in cinemas and movie theaters only this string... ide się wagarować na "Zebre z Klasą" wink wiem, wiem... niezwykle ambitne kino jak na człowieka w moim wieku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:48 pm