|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:04 pm
opcy M-Teen opcy M-Teen *dreszcz* brrr chłodno tu w tej pizamie ... *wyciaga wielki koc* *otula sie nim* *z leksza drzy* brrr taaaaaa niektozy to maja wygodnie...... *szuka recznika* czemu wygodnie? tez chcesz kocyka? whee juz mam...... dzieki Kitt..... 3nodding sweatdrop [przytula jeszcze raz...] nie ma za co... blaugh .....papa.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:06 pm
M-Teen Kitty-ShadowCat opcy M-Teen *dreszcz* brrr chłodno tu w tej pizamie ... *wyciaga wielki koc* *otula sie nim* *z leksza drzy* brrr taaaaaa niektozy to maja wygodnie...... *szuka recznika* cholera- nie idzie od was odejść.....[podbiega do opcusia, przytula, podaje kocyk]będzie ci ciepło.... kurna.... sproobooje od was odejść sweatdrop tak razz idz sobie razz chce w samotnosci cos zjesc *idzie do kuchni* z kuchni: *otwiera lodokwe, wyciaga z niej ser* *otwiera pojemnik na chleb* *robi kanpaki* *wklada do opiekacza* *zaparza wody na herbate* whee 3nodding *sępi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:10 pm
opcy M-Teen tak razz idz sobie razz chce w samotnosci cos zjesc *idzie do kuchni* z kuchni: *otwiera lodokwe, wyciaga z niej ser* *otwiera pojemnik na chleb* *robi kanpaki* *wklada do opiekacza* *zaparza wody na herbate* whee 3nodding *sępi* *podaje mu 2 duze kanapki z rzotopionym serem* *herbate tez* masz opcuś, zebys nie mowil ze sepie neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:12 pm
*zajada sie swoja porcja* uhmmmmmm jak ten ser sie ciaaaagnie *ciagnie z kanpaki ser* biggrin *gul, gul* poic herbatka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:13 pm
M-Teen *podaje mu 2 duze kanapki z rzotopionym serem* *herbate tez* masz opcuś, zebys nie mowil ze sepie neutral tenkju! *żre jak świnia domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:14 pm
opcy M-Teen *podaje mu 2 duze kanapki z rzotopionym serem* *herbate tez* masz opcuś, zebys nie mowil ze sepie neutral tenkju! *żre jak świnia domokun * lol ehe... smacznego *odwraca glowe* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:16 pm
opcy M-Teen *podaje mu 2 duze kanapki z rzotopionym serem* *herbate tez* masz opcuś, zebys nie mowil ze sepie neutral tenkju! *żre jak świnia domokun * lol ehe... smacznego *odwraca glowe* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:17 pm
M-Teen opcy M-Teen *podaje mu 2 duze kanapki z rzotopionym serem* *herbate tez* masz opcuś, zebys nie mowil ze sepie neutral tenkju! *żre jak świnia domokun * lol ehe... smacznego *odwraca glowe* O.o *kulturalnie wyciera kąciki ust ręcznikiem* popija herbate......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:18 pm
*bierze talerz i szklanke do zmywarki, wsadza je weń* razz dobra opcuś *ociera dlonia usta* ja juz lece, jestem spiaca i zmeczona jutro maszeruje na 8.00 do szkoly wesprzyj mnie duchowo... moze wysnisz mi sie ty jako calkiem nowy opcy? lol 4laugh *odsuwa jego wlosy* *cmok w czolko*
pa 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:20 pm
M-Teen *bierze talerz i szklanke do zmywarki, wsadza je weń* razz dobra opcuś *ociera dlonia usta* ja juz lece, jestem spiaca i zmeczona jutro maszeruje na 8.00 do szkoly wesprzyj mnie duchowo... moze wysnisz mi sie ty jako calkiem nowy opcy? lol 4laugh *odsuwa jego wlosy* *cmok w czolko* pa 4laugh wink nareczka eM.......!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:21 pm
a teraz skoro zostalem sam........ jestem władcą gildii....... MUAAHAHHAHAHHHAHHA!!!!!!!!!! *obłakańczy śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:22 pm
hmmmmm... co by tu zrobic jako wladca..... ..... .... .... ... wiem!!!!!!
poszukam skarbów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
opcy hmmmmm... co by tu zrobic jako wladca..... ..... .... .... ... wiem!!!!!! poszukam skarbów! eek uwazam sie za jedyny skarb tutaj biggrin biggrin biggrin xd edit: tylko mnie nie obmacywac prosze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy hmmmmm... co by tu zrobic jako wladca..... ..... .... .... ... wiem!!!!!! poszukam skarbów! eek uwazam sie za jedyny skarb tutaj biggrin biggrin biggrin xd *patrzy na nia... badawczym wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|