Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9151 9152 9153 9154 9155 9156 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:29 pm

M-Teen
te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare
wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk

tsss jedai.. stare
...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:29 pm

M-Teen
wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk

tsss jedai.. stare

co jest niewiena.......
nie lekceważ potęgi ciemnej strony Mocy!!

opcy

opcy

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:30 pm

Vykk
M-Teen

tsss jedai.. stare
...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp

na macanie to sie tez pisze! xd
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:30 pm

opcy
Vykk
a mi sie wlasnie ostatnio zaczelo podobac...

calkiem znosny zespol........
demanufacture i obsolete mi sie bardzo podobaly......
remanufacture tez (chociaz mniej)
a tych nowych (Archeotype sie chyba plyta nazywala) nie slyszalem
niomieszkam skorzystac z twoich slow i jesli bede mial spossbnosc przeslucham

Vykk

M-Teen

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:32 pm

Vykk
M-Teen

tsss jedai.. stare

*odtraca jego reke* co ty wyprawiasz!?
*lapie go za nos i dwa razy naciska* domokun
polowy twojej wypowiedzi nie zrozumialam
a co sie tyczy mojego nosa, to ze jest mały i zadarty nie trzeba bardziej poglebiac jego anatomii xp
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:34 pm

opcy
M-Teen

tsss jedai.. stare

co jest niewiena.......
nie lekceważ potęgi ciemnej strony Mocy!!

ciemnej, jasnej zielonej, bezowej fioletowej zolty czy tej rozowej - nic mnie to nie obchodzi! stare
zdazylam sie juz dosc dzisiaj nawsciekac!
uczylam sie na ta przekleta fizyke a sie okazuje zna jutro nam plan zmienili _ _"

M-Teen

M-Teen

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:35 pm

opcy
Vykk
M-Teen

tsss jedai.. stare

na macanie to sie tez pisze! xd

stare ani sie waz
*ogniki w oczach*
evil evil evil
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:35 pm

M-Teen
Vykk
M-Teen

tsss jedai.. stare

*odtraca jego reke* co ty wyprawiasz!?
*lapie go za nos i dwa razy naciska* domokun
polowy twojej wypowiedzi nie zrozumialam
a co sie tyczy mojego nosa, to ze jest mały i zadarty nie trzeba bardziej poglebiac jego anatomii xp
trudno byc laikiem... ale i tak to bylo skierowane do opcego xp ty musisz wiedziec tylko ze dopuki nie obmacamy ci nosa i nic sie w twoim wygladzie nie zmieni to bedziemy miec spoko a jak nie to *wyciaga i zapala switlny miecz*sie zabawimy

Vykk

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:37 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:37 pm

Vykk
trudno byc laikiem... ale i tak to bylo skierowane do opcego xp ty musisz wiedziec tylko ze dopuki nie obmacamy ci nosa i nic sie w twoim wygladzie nie zmieni to bedziemy miec spoko a jak nie to *wyciaga i zapala switlny miecz*sie zabawimy

laik xp
do opcego - trudno! xp
*patrzy na jego zabawke* co ty powiesz stare

M-Teen

Vykk

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:38 pm

Kitty-ShadowCat
zauożyłam m󪠱uest.... a teraz spadam... papa wszystkim [cmok w policzek opcusia na pożegnanie] do jutra blaugh
czemu tylko on dostal?? crying ??
no coz Jedi nie placza!! blaugh papa
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:38 pm

[ Message temporarily off-line ]

M-Teen

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 3:40 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat
zauożyłam m󪠱uest.... a teraz spadam... papa wszystkim [cmok w policzek opcusia na pożegnanie] do jutra blaugh
[cmok Vykkusia na papa] blaugh

M-Teen
Vykk

laik xp
do opcego - trudno! xp
*patrzy na jego zabawke* co ty powiesz stare
*gasi miecz sietlny podchodzi do eMki...mac mac..nic sie nie zmienilo*e to nie Yuzzhanin*odchodzi w spokoju*a teraz was pozegnam bo juto o 6.30 pobudka :/ dobrej nocki

Vykk

opcy

Vykk
Kitty-ShadowCat

bo dziewczyny wola zimnych drani......
dlatego zostalem sithem...... xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9151 9152 9153 9154 9155 9156 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games