|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:29 pm
M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare ...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:29 pm
M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare co jest niewiena....... nie lekceważ potęgi ciemnej strony Mocy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:30 pm
Vykk M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare ...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp na macanie to sie tez pisze! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:30 pm
opcy Vykk a mi sie wlasnie ostatnio zaczelo podobac... calkiem znosny zespol........ demanufacture i obsolete mi sie bardzo podobaly...... remanufacture tez (chociaz mniej) a tych nowych (Archeotype sie chyba plyta nazywala) nie slyszalem niomieszkam skorzystac z twoich slow i jesli bede mial spossbnosc przeslucham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:32 pm
Vykk M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare ...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp *odtraca jego reke* co ty wyprawiasz!? *lapie go za nos i dwa razy naciska* domokun polowy twojej wypowiedzi nie zrozumialam a co sie tyczy mojego nosa, to ze jest mały i zadarty nie trzeba bardziej poglebiac jego anatomii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:34 pm
opcy M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare co jest niewiena....... nie lekceważ potęgi ciemnej strony Mocy!! ciemnej, jasnej zielonej, bezowej fioletowej zolty czy tej rozowej - nic mnie to nie obchodzi! stare zdazylam sie juz dosc dzisiaj nawsciekac! uczylam sie na ta przekleta fizyke a sie okazuje zna jutro nam plan zmienili _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:35 pm
opcy Vykk M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare ...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp na macanie to sie tez pisze! xd stare ani sie waz *ogniki w oczach* evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:35 pm
M-Teen Vykk M-Teen te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk tsss jedai.. stare ...opcy ja nie chce nic mowic...ale to jej jedai przypomina mi w dziwny sposob go Vongowego...jesli chodzi o sposob wymawainia...*podbiega do eMki i zaczyna ja macac po nosie* xp *odtraca jego reke* co ty wyprawiasz!? *lapie go za nos i dwa razy naciska* domokun polowy twojej wypowiedzi nie zrozumialam a co sie tyczy mojego nosa, to ze jest mały i zadarty nie trzeba bardziej poglebiac jego anatomii xp trudno byc laikiem... ale i tak to bylo skierowane do opcego xp ty musisz wiedziec tylko ze dopuki nie obmacamy ci nosa i nic sie w twoim wygladzie nie zmieni to bedziemy miec spoko a jak nie to *wyciaga i zapala switlny miecz*sie zabawimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:37 pm
Vykk trudno byc laikiem... ale i tak to bylo skierowane do opcego xp ty musisz wiedziec tylko ze dopuki nie obmacamy ci nosa i nic sie w twoim wygladzie nie zmieni to bedziemy miec spoko a jak nie to *wyciaga i zapala switlny miecz*sie zabawimy laik xp do opcego - trudno! xp *patrzy na jego zabawke* co ty powiesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:38 pm
Kitty-ShadowCat zauożyłam muest.... a teraz spadam... papa wszystkim [cmok w policzek opcusia na pożegnanie] do jutra blaugh czemu tylko on dostal?? crying ?? no coz Jedi nie placza!! blaugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:40 pm
Vykk Kitty-ShadowCat zauożyłam muest.... a teraz spadam... papa wszystkim [cmok w policzek opcusia na pożegnanie] do jutra blaugh czemu tylko on dostal?? crying ?? no coz Jedi nie placza!! blaugh papa [cmok Vykkusia na papa] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Vykk trudno byc laikiem... ale i tak to bylo skierowane do opcego xp ty musisz wiedziec tylko ze dopuki nie obmacamy ci nosa i nic sie w twoim wygladzie nie zmieni to bedziemy miec spoko a jak nie to *wyciaga i zapala switlny miecz*sie zabawimy laik xp do opcego - trudno! xp *patrzy na jego zabawke* co ty powiesz stare *gasi miecz sietlny podchodzi do eMki...mac mac..nic sie nie zmienilo*e to nie Yuzzhanin*odchodzi w spokoju*a teraz was pozegnam bo juto o 6.30 pobudka :/ dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty-ShadowCat zauożyłam muest.... a teraz spadam... papa wszystkim [cmok w policzek opcusia na pożegnanie] do jutra blaugh czemu tylko on dostal?? crying ?? no coz Jedi nie placza!! blaugh papa bo dziewczyny wola zimnych drani...... dlatego zostalem sithem...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|