|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:54 pm
Kitty-ShadowCat opcy obawiam sie ze jest juz za pozno rodzicuff prosic..... xd troszke sweatdrop zdziebko..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:57 pm
neutral durne spodnie ___ ___"
kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:59 pm
M-Teen neutral durne spodnie ___ ___" kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp na mnie nawet nie patrz..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:00 pm
opcy M-Teen neutral durne spodnie ___ ___" kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp na mnie nawet nie patrz..... wink crying nooo nic.. ide sie zaznajomic z instrukcja obslugi zelazka xp teraz juz serio ide to prasowac! >.< :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:01 pm
opcy M-Teen neutral durne spodnie ___ ___" kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp na mnie nawet nie patrz..... wink ej ja to mialem powiedziec... eMka na mnei tez nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:03 pm
Vykk opcy M-Teen neutral durne spodnie ___ ___" kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp na mnie nawet nie patrz..... wink ej ja to mialem powiedziec... eMka na mnei tez nie a co dzielny jeedai nie umie za pomocą swej Mocy wyprasować gaci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:04 pm
opcy Vykk opcy M-Teen neutral durne spodnie ___ ___" kto je ywprasuje za mnie bo mnie sie nie chca? whee xp na mnie nawet nie patrz..... wink ej ja to mialem powiedziec... eMka na mnei tez nie a co dzielny jeedai nie umie za pomocą swej Mocy wyprasować gaci? a taki sith jak ty to co??wcale lepszy nie jestes blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:08 pm
widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:11 pm
opcy widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd xd ... dziwne sa drogi mocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:16 pm
Vykk opcy widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd xd ... dziwne sa drogi mocy... no ba.......... 3nodding wlasnie mi sie sciagnal album Ska-P (hiszpanski ska/punkrock) i sobie slucham!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:19 pm
opcy Vykk opcy widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd xd ... dziwne sa drogi mocy... no ba.......... 3nodding wlasnie mi sie sciagnal album Ska-P (hiszpanski ska/punkrock) i sobie slucham! nie znam...ja teraz slucham a w sumie ogladam teledys do "the saw" czyli polskiej "pily" wykonanmy przez Fear Factory xd super...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:20 pm
Vykk opcy Vykk opcy widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd xd ... dziwne sa drogi mocy... no ba.......... 3nodding wlasnie mi sie sciagnal album Ska-P (hiszpanski ska/punkrock) i sobie slucham! nie znam...ja teraz slucham a w sumie ogladam teledys do "the saw" czyli polskiej "pily" wykonanmy przez Fear Factory xd super... fear factory to w licku sluchalem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:23 pm
opcy Vykk opcy Vykk opcy widzisz sa sprawy w ktorych zgadzaja sie nawet sith i jedi xd xd ... dziwne sa drogi mocy... no ba.......... 3nodding wlasnie mi sie sciagnal album Ska-P (hiszpanski ska/punkrock) i sobie slucham! nie znam...ja teraz slucham a w sumie ogladam teledys do "the saw" czyli polskiej "pily" wykonanmy przez Fear Factory xd super... fear factory to w licku sluchalem..... a mi sie wlasnie ostatnio zaczelo podobac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:26 pm
te JEDAI!!! scream ja ci dam jedaia!! stare wyprasowalam te spodnie, ale syki i inne nawiedzone odlosy zelazka mnie teraz przesladuja gonk
tsss jedai.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:27 pm
Vykk a mi sie wlasnie ostatnio zaczelo podobac... calkiem znosny zespol........ demanufacture i obsolete mi sie bardzo podobaly...... remanufacture tez (chociaz mniej) a tych nowych (Archeotype sie chyba plyta nazywala) nie slyszalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|