|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:34 pm
opcy Kitty-ShadowCat M-Teen M-Teen *wchodzi popijając herbeta z cytryna* m-mm-mmmm :] co porabiacie 3nodding skoro wszyscy mnie zauwazyli to ja ide na moj fotel xp *idzie na swoj fotel* *wyciaga discmana* *slucha hiszpanskiego* @.@ [podchodzi,ściąga słoochawki i drze się do ucha......witaj siostro!!!! blaugh to wy tez siostry?!?!?! ale sie was narobilo w tej rodzinie..... czy siostry to nie wiem... tak tylko powiedziałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:35 pm
opcy @eMka: na stronie 9148 masz krytyke ktorej ci tak brakowalo xd xp jestem za leniwa i zbyt zmeczona zeby klikac na bla bla strone... jednak zaskocze cie i opwiem ze to przeczytalam.. nie wiem o co w tym chodzi ale nie mow - nie chce tego sluchac.. moze wogole zamilkne widze jak opcy sie cieszy _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:37 pm
Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp niestety jestem w komfortowej sytuacji >>> nie posidaam rodzenstwa i dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:41 pm
M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp O.o. ja tesh bym tak kciała sweatdrop [wpatruje się w opcusia]heh.... xd takiego jak opcuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp niestety jestem w komfortowej sytuacji >>> nie posidaam rodzenstwa i dobrze ja taz nie i tez nie narzekam na brak rodzenstwa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:44 pm
novelin czy ja wiem, czy bez rodzeństwa jest lepiej... mogłabym się kł#263; wink Witam ;] heyo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:45 pm
oooł siet - jak mi sie nie chce prasowac spodni ___ ___" huh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:45 pm
A mi tam czasem brakuje rodzeństwa, przynajmniej nie wwszystko waliłoby mi się na glowe... i mialabym wiecej luzu... a tak to rzeźnia jest czasem
no ale nvm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:48 pm
Kitty-ShadowCat M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp O.o. ja tesh bym tak kciała sweatdrop [wpatruje się w opcusia]heh.... xd takiego jak opcuś heart jasne............ ja mam siostre 7 lat starsza.... //edit: hej Nov!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:50 pm
opcy Kitty-ShadowCat M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp O.o. ja tesh bym tak kciała sweatdrop [wpatruje się w opcusia]heh.... xd takiego jak opcuś heart jasne............ ja mam siostre 7 lat starsza.... a ja chcę brata takiego jak ty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:51 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp O.o. ja tesh bym tak kciała sweatdrop [wpatruje się w opcusia]heh.... xd takiego jak opcuś heart jasne............ ja mam siostre 7 lat starsza.... a ja chcę brata takiego jak ty heart obawiam sie ze jest juz za pozno rodzicuff prosic..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:52 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat M-Teen Twierdzenia negatywne: nie mam siostry, nie mialam i nigdy nie bede miec - brat to najlpesze roziwazanie.. najlepeij o 4-5 lat starszy xp O.o. ja tesh bym tak kciała sweatdrop [wpatruje się w opcusia]heh.... xd takiego jak opcuś heart jasne............ ja mam siostre 7 lat starsza.... a ja chcę brata takiego jak ty heart obawiam sie ze jest juz za pozno rodzicuff prosic..... xd troszke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|