|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:43 pm
Jaswinder Lethiel Jaswinder czuję się... czuję się... crying a z resztą... kogo to obchodzi...? *opuszcza lokal ze zwieszoną mordką* O.o ... nie smootaj!!! *przytuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad no w sumie to nic się nie stało... uff... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:44 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD whee crying whee *jest wzrooshona* mraaaaa... nu nie plakaj Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:44 pm
Jaswinder wyobraziłam sobie tą kelnerkę... nie dala bys rady wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:45 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD whee crying whee *jest wzrooshona* mraaaaa... nu nie plakaj Oo smile whee *przytuuuul* xd xd xd jejq .. jaki mam dzisiaj dziwny nastrooj na przytuuule XD .. znaczy tak jakoś bardziej nish normalnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:47 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD whee crying whee *jest wzrooshona* mraaaaa... nu nie plakaj Oo smile whee *przytuuuul* xd xd xd jejq .. jaki mam dzisiaj dziwny nastrooj na przytuuule XD .. znaczy tak jakoś bardziej nish normalnie blaugh khem to ja jestem obecny jakby co xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:48 pm
Lavagetas_heqetai khem to ja jestem obecny jakby co xd wink yay XD .... *przytuuuuuuuul* tylko ze ja jush śpioolkać mykam sad branoć wam crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:48 pm
opcy Jaswinder wyobraziłam sobie tą kelnerkę... nie dala bys rady wink smile crying *idzie się schować*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:49 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD whee crying whee *jest wzrooshona* mraaaaa... nu nie plakaj Oo smile whee *przytuuuul* xd xd xd jejq .. jaki mam dzisiaj dziwny nastrooj na przytuuule XD .. znaczy tak jakoś bardziej nish normalnie blaugh khem to ja jestem obecny jakby co xd wink zeby nie bylo... to ja tez... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:50 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai khem to ja jestem obecny jakby co xd wink yay XD .... *przytuuuuuuuul* tylko ze ja jush śpioolkać mykam sad branoć wam crying crying crying pa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder wyobraziłam sobie tą kelnerkę... nie dala bys rady wink smile crying *idzie się schować* eeeeee.......?!?! o co Ci chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy zeby nie bylo... to ja tez... sweatdrop *skok na opcego* kochany opcooś !!! whee whee whee *przytuuuuuul* jush mnie nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:52 pm
Lethiel opcy zeby nie bylo... to ja tez... sweatdrop *skok na opcego* kochany opcooś !!! whee whee whee *przytuuuuuul* jush mnie nie ma xd narazicho Lethi!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:57 pm
To ja lece, nara.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:59 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder wyobraziłam sobie tą kelnerkę... nie dala bys rady wink smile crying *idzie się schować* eeeeee.......?!?! o co Ci chodzi? dolina... *powoli człapie do swojego baraku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:01 pm
hejka wszystkim opcy co to ze soba zrobiles?? eek ??jezu ja cie nie poznaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|