|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:35 pm
heart O.o. jak ty shlicznie wyglądash heart eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:36 pm
Kitty-ShadowCat ale się zagapiłam eek heart opcuś heart Kitus, to kmogo ty w koncu kochasz:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:37 pm
czuję się... czuję się... crying a z resztą... kogo to obchodzi...? *opuszcza lokal ze zwieszoną mordką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ale się zagapiłam eek heart opcuś heart Kitus, to kmogo ty w koncu kochasz:>?? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Lethiel oj denerwoojesh mnie xd *skacze na opcego* *przewraca* *siada na nim okrakiem* blaugh nio xd *pac poducha* *nie ma zamiaru sie nawet wyrywac.......* jest prawie tak dobrze jak wczoraj jak sie kelnerka na imprezie sie na mnie przewrocila xd eek co jest Jas?????? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:38 pm
Lethiel *podnosi sie obolala z podlogi* crying *podtoorl do LH* *przytuuuuuuuul* jak sie spalo ?? wink co sie stanelo? Oo
Kitty dzis na usługi pań xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:38 pm
Jaswinder czuję się... czuję się... crying a z resztą... kogo to obchodzi...? *opuszcza lokal ze zwieszoną mordką* O.o ... nie smootaj!!! *przytuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:39 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *podnosi sie obolala z podlogi* crying *podtoorl do LH* *przytuuuuuuuul* jak sie spalo ?? wink co sie stanelo? Oo
Kitty dzis na usługi pań xd spadlam z opcego crying *przytuuul* jakis ty troskliwy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:39 pm
opcy Jaswinder opcy Lethiel oj denerwoojesh mnie xd *skacze na opcego* *przewraca* *siada na nim okrakiem* blaugh nio xd *pac poducha* *nie ma zamiaru sie nawet wyrywac.......* jest prawie tak dobrze jak wczoraj jak sie kelnerka na imprezie sie na mnie przewrocila xd eek co jest Jas?????? xd wyobraziłam sobie tą kelnerkę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:40 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ale się zagapiłam eek heart opcuś heart Kitus, to kmogo ty w koncu kochasz:>?? Lena ty nie uzywasz zbyt duzych slow czsami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:41 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *podnosi sie obolala z podlogi* crying *podtoorl do LH* *przytuuuuuuuul* jak sie spalo ?? wink co sie stanelo? Oo
Kitty dzis na usługi pań xd heart oooo jak miło heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ale się zagapiłam eek heart opcuś heart Kitus, to kmogo ty w koncu kochasz:>?? Lena ty nie uzywasz zbyt duzych slow czsami? Jezuuu... Czy ja kazdemnu musze tłumaczysc, ze se jaja robie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *podnosi sie obolala z podlogi* crying *podtoorl do LH* *przytuuuuuuuul* jak sie spalo ?? wink co sie stanelo? Oo
Kitty dzis na usługi pań xd spadlam z opcego crying *przytuuul* jakis ty troskliwy wink biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Jaswinder czuję się... czuję się... crying a z resztą... kogo to obchodzi...? *opuszcza lokal ze zwieszoną mordką* O.o ... nie smootaj!!! *przytuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad no w sumie to nic się nie stało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:43 pm
Lavagetas_heqetai biedactwo no w koncu jest sie o kogo troszczyc :cD whee crying whee *jest wzrooshona* mraaaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|