|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:47 pm
Lethiel PointZer0 To po coś właziła ? *teleportuje ją na sofę* xd bo chcialam tajniackiego przytuula dać crying crying crying No i w bek , jak rany z tymi babami czasem... *przytula ją* No ? zadowolona aniołku ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ Ze co? 'CAMPTON' bylo skierowane do eMki, co nie tiinka? biggrin po pierwsze pisze sie Compton..... no nie wywierajcie na nim takiej presji... jesteście jak szarańcza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai I'm too sexy for my cat, too sexy for my cat or p***y or pussycat... xd XD witaj pisiek blaugh *skok .. przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee a co wy robicie? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 opcy   same ciotynie mi wychodzą........ xp zniszcz okulary xd Witam Lavagetas tyle ze ja takie na przwde mam sweatdrop a mi sie z okoolarkami podoba wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:48 pm
Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ Ze co? 'CAMPTON' bylo skierowane do eMki, co nie tiinka? biggrin po pierwsze pisze sie Compton..... no nie wywierajcie na nim takiej presji... jesteście jak szarańcza... harpie... pijawki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:49 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 To po coś właziła ? *teleportuje ją na sofę* xd bo chcialam tajniackiego przytuula dać crying crying crying No i w bek , jak rany z tymi babami czasem... *przytula ją* No ? zadowolona aniołku ? xd sesese.. lzy zawsze dzialają XD *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee zadowolona whee *pac poducha za aniolka XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:50 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai I'm too sexy for my cat, too sexy for my cat or p***y or pussycat... xd XD witaj pisiek blaugh *skok .. przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee a co wy robicie? Oomy ?? .. nic takiego XD mruuuu jaki ty sexy jesteś :> razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy PointZer0 opcy   same ciotynie mi wychodzą........ xp zniszcz okulary xd Witam Lavagetas tyle ze ja takie na przwde mam sweatdrop a mi sie z okoolarkami podoba wink whee mnie też...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy ~~lena-undesaid~~ Ze co? 'CAMPTON' bylo skierowane do eMki, co nie tiinka? biggrin po pierwsze pisze sie Compton..... truuuudno! WOG�LE WIESZ O CO CHODZI Z NASZYM CAMTONEM!? NIE!! WIEC SIE NIE WTRACAJ! gonk ide robic twoj image na gacu razz wyobraz sobie ze wiem....... pewnie o niejakiego Compton a** Terry który byl w jednym z odcinków VivaLaBam...... a jezeli chodzi o szczegóły to nazwe Compton znam od dawna.... slyszalas moze o zespole N.W.A. ???? nie sadze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ Ze co? 'CAMPTON' bylo skierowane do eMki, co nie tiinka? biggrin po pierwsze pisze sie Compton..... no nie wywierajcie na nim takiej presji... jesteście jak szarańcza... harpie... pijawki? chciałam zauważyc, ze jestem osobnikiem człekopodobnym- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:51 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 To po coś właziła ? *teleportuje ją na sofę* xd bo chcialam tajniackiego przytuula dać crying crying crying No i w bek , jak rany z tymi babami czasem... *przytula ją* No ? zadowolona aniołku ? xd sesese.. lzy zawsze dzialają XD *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee zadowolona whee *pac poducha za aniolka XD* *tworzy anty-kaczkę z odwrotnie zbudowanej materii i dokonuje null'a anty-kaczki z poduchą zanim go trafi* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|