|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:25 pm
opcy YumiTao opcy no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie? moze czerowno-czarne razz albo czerwnono-białe ;] spodnie tez byś m�gł sprzedac xd xp o nie......... begów to ja bede bronił az do śmierci! no okay biggrin nie sa takie złe xd po głebszym przyjrzeniu sie im whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Lethiel xd A ja własnie skoczylem do przymierzalni - wyglądałoby takie cos dobrze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:27 pm
M-Teen YumiTao opcy YumiTao opcy to moze ja sie przebiore spowrotem co?....... nieeeeeee blaugh musisz tylko dokupic pare zeczy np. buty xp i bedzie okay blaugh no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie? moze czerowno-czarne razz albo czerwnono-białe ;] spodnie tez byś m322; sprzedac xd xp KUP SOBIE KRAWAT! KUP SOBIE TRAMPKI! ZROB ROKEZA! YEAAAAH!!! biggrin biggrin biggrin biggrin wtedy ebdziesz moim idolem :] O tak i jeszcze kolczyk w sutku i w brwi biggrin i bedzie czad chłopak domokun xd zadna mu sie nie oprze blaugh xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heeeeej! biggrin Jas... zeby nie powiedziec ze to bylo zalosne... nie lepiej byloby powiedziec: 'TAK BEJBE! JA TY I NOC PELNA GWIAZD!' ? *OKŁADA SIE ZE SMIECHU* HAHAHAHAHAHHAA blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:28 pm
PointZer0 Witaj Lethiel xd A ja własnie skoczylem do przymierzalni - wyglądałoby takie cos dobrze ?  *skok na Zeroosia* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj 4laugh tylko ty mnie zauwashyleś crying fajnioosi avek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witaj Lethiel xd A ja własnie skoczylem do przymierzalni - wyglądałoby takie cos dobrze ?  szaer włoski ci pasuuują
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:29 pm
PointZer0 Witaj Lethiel xd A ja własnie skoczylem do przymierzalni - wyglądałoby takie cos dobrze ?  nieeeee eek teraz wygladasz lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen heeeeej! biggrin Jas... zeby nie powiedziec ze to bylo zalosne... nie lepiej byloby powiedziec: 'TAK BEJBE! JA TY I NOC PELNA GWIAZD!' ? *OKŁADA SIE ZE SMIECHU* HAHAHAHAHAHHAA blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd xd witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LENA: AJDELANY POMYSL!!!! blaugh biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajjj *przytullll* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:30 pm
PointZer0 Witaj Lethiel xd A ja własnie skoczylem do przymierzalni - wyglądałoby takie cos dobrze ?  super ! tylko czemu znowu opaska na oczach smile chce wkoncu ujez te twoje oczka xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|