|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:19 pm
YumiTao opcy to moze ja sie przebiore spowrotem co?....... nieeeeeee blaugh musisz tylko dokupic pare zeczy np. buty xp i bedzie okay blaugh no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:20 pm
Pasiak? Zaraz mogę go nie mieć... wystarczy słowo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Potrzebne mi jeszcze 4 rzeczy i moge zbierac na pingwiny! xP kiedy to bedzie mialo mieusce crying xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao opcy to moze ja sie przebiore spowrotem co?....... nieeeeeee blaugh musisz tylko dokupic pare zeczy np. buty xp i bedzie okay blaugh no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie? wez no moze lepiej sie przebierz spowrotem bo wybijesz czesc dziewczyn razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:21 pm
YumiTao M-Teen YumiTao Zr�bmy zapasay w kiślu xd co wy na to :> nagroda chyba jest wiadoma xp whee jkaby opcy wygladal tak ja bym chciala to czemu nie wink ale nie wyglada dostatecznia zjebiscie biggrin biggrin biggrin stylistka Yumi zamieni go w prawdziwego mężczyzne xd ze co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:22 pm
opcy YumiTao opcy to moze ja sie przebiore spowrotem co?....... nieeeeeee blaugh musisz tylko dokupic pare zeczy np. buty xp i bedzie okay blaugh no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie? a nie widziałeś działu gildia poleca na naszej www? gildia poleca: prawdziwe gaiowe glany (czy jakoś takoś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:23 pm
YumiTao opcy no wlasnie sie zastanawiam jakie.....i kase zbieram........ jakies sugestie? moze czerowno-czarne razz albo czerwnono-białe ;] spodnie tez byś m�gł sprzedac xd xp o nie......... begów to ja bede bronił az do śmierci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:24 pm
opcy YumiTao M-Teen YumiTao Zr�bmy zapasay w kiślu xd co wy na to :> nagroda chyba jest wiadoma xp whee jkaby opcy wygladal tak ja bym chciala to czemu nie wink ale nie wyglada dostatecznia zjebiscie biggrin biggrin biggrin stylistka Yumi zamieni go w prawdziwego mężczyzne xd ze co?! no to xd ze moze ci sie przydac odrobinka pomocy ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|