|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:14 pm
Kitty-ShadowCat opcy czyli nikt bejsbolem nie jest zainteresowany?....... tja......... *leci do sklepu sprzedac go za nedzne 1.5k* Kittus....... ty nie przesadzaj....... 3nodding xd O.o.O.o.O.o. on do mnie Kittuś powiedział aaa.... mdleje heart heart sweatdrop heart heart *warczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen Jaswinder M-Teen Kitty-ShadowCat Oł bosh heart eek heart oł my.... heart heart opcy.... heart eek heart ja.... heart eek heart jezzu ale shlicznie....... heart eek heart wyglądasz..... heart eek heart [patrzy z serdushkami w oczkach] heart eek heart chyba się zakochooje heart eek heart teee! OPCY JEST MOJ! To ja sie mu podlizuje od wczoraj! scream xp sweatdrop a ja odkąd go poznałam blaugh wymiękasz? phh! tez mi nowośc! domokun whee eek dziennikarka się znalazła... nowości szuka... blaugh a ty czasami nie masz jakiegos tam Pasiaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy czyli nikt bejsbolem nie jest zainteresowany?....... tja......... *leci do sklepu sprzedac go za nedzne 1.5k* Kittus....... ty nie przesadzaj....... 3nodding xd O.o.O.o.O.o. on do mnie Kittuś powiedział aaa.... mdleje heart heart sweatdrop heart heart heart [leży nieprzytomna] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka YumiTao Boze jakie agresywne dziewczynki biggrin *siada na kanapie z miską popkornu i oberwuje zagozale sytuacje* Tia.... mlodziencze milosci sweatdrop Ta chyba bardziej internetowa xd nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:15 pm
to moze ja sie przebiore spowrotem co?.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:16 pm
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat opcy czyli nikt bejsbolem nie jest zainteresowany?....... tja......... *leci do sklepu sprzedac go za nedzne 1.5k* Kittus....... ty nie przesadzaj....... 3nodding xd O.o.O.o.O.o. on do mnie Kittuś powiedział aaa.... mdleje heart heart sweatdrop heart heart heart [leży nieprzytomna] heart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat opcy czyli nikt bejsbolem nie jest zainteresowany?....... tja......... *leci do sklepu sprzedac go za nedzne 1.5k* Kittus....... ty nie przesadzaj....... 3nodding xd O.o.O.o.O.o. on do mnie Kittuś powiedział aaa.... mdleje heart heart sweatdrop heart heart heart [leży nieprzytomna] heart *zaczyna lekko ocucac Kitty {tzn. wali pięściami}*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasiak to !@#$%^&*!!! i tak tego nie przeczyta - uważa, że gaia to !@#$%^&* czasem se tu rybki łowi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:17 pm
Jaswinder Pasiak to !@#$%^&*!!! i tak tego nie przeczyta - uważa, że gaia to !@#$%^&* czasem se tu rybki łowi... ouuu......ostra reakcja xd bojowa dziewczyna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy czyli nikt bejsbolem nie jest zainteresowany?....... tja......... *leci do sklepu sprzedac go za nedzne 1.5k* Kittus....... ty nie przesadzaj....... 3nodding xd O.o.O.o.O.o. on do mnie Kittuś powiedział aaa.... mdleje heart heart sweatdrop heart heart okłada sie ze smiechu* Kitty! I po co ja ci dzisiaj tłumaczyłam, ze cie Wodzu kocha?!?!?1 HAHAHAHAAH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Jaswinder M-Teen Jaswinder M-Teen teee! OPCY JEST MOJ! To ja sie mu podlizuje od wczoraj! scream xp sweatdrop a ja odkąd go poznałam blaugh wymiękasz? phh! tez mi nowośc! domokun whee eek dziennikarka się znalazła... nowości szuka... blaugh a ty czasami nie masz jakiegos tam Pasiaka? HAHAH! WSZYTKO SIE WYDAŁO! biggrin biggrin biggrin blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy to moze ja sie przebiore spowrotem co?....... nieeeeeee blaugh musisz tylko dokupic pare zeczy np. buty xp i bedzie okay blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|