|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:47 am
Eredin zawsze zastanawialem sie jak wyglada opcy pod tym kapturem ale teraz szok eek xd me too XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:51 am
PointZer0 opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd Jak ja xd tylko czekam aż można będzie otworzyć listy nowe , to może kasa przyjdzie , a jak nie to sie niepomiernie zwyklinam , bo kupiłem 3 i kupię chyba i czwartego ja mam 1...... w zasadzie mialem na drugi ale kupilam bejsbola...... a reszte kasy pozyczylem innym....... wlasnie nie chce ktos bejsbola za powiedzmy 2.5k ?? w sklepie 3 grandy stoi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:52 am
opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd Moge ci dac spodniczke z trway xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:52 am
opcy PointZer0 opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd Jak ja xd tylko czekam aż można będzie otworzyć listy nowe , to może kasa przyjdzie , a jak nie to sie niepomiernie zwyklinam , bo kupiłem 3 i kupię chyba i czwartego ja mam 1...... w zasadzie mialem na drugi ale kupilam bejsbola...... a reszte kasy pozyczylem innym....... wlasnie nie chce ktos bejsbola za powiedzmy 2.5k ?? w sklepie 3 grandy stoi biggrin Ja dziękuję , nie pasuje mi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:56 am
O , pinklink... no to jeszcze ~ 1.5k i będzie czwarty list.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:57 am
PointZer0 Ja dziękuję , nie pasuje mi xd ja to stwierdzilem po kupieniu dopiero........ chyba w sklepie sprzedam...... sellback 1.5k czyli tyle samo jestem w plecy........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:57 am
opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd eek oooooooooooopuś 4laugh jak ty slicznie wygladasz ! xd blaugh o wiele lepiej niz w tamtych smiesznych ciuchach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:58 am
opcy PointZer0 Ja dziękuję , nie pasuje mi xd ja to stwierdzilem po kupieniu dopiero........ chyba w sklepie sprzedam...... sellback 1.5k czyli tyle samo jestem w plecy........ taa , też mnie to nieraz spotykało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:58 am
M-Teen opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd eek oooooooooooopuś 4laugh jak ty slicznie wygladasz ! xd blaugh o wiele lepiej niz w tamtych smiesznych ciuchach! dzienx....... nie chcesz kupic bejsbola?????? powiedzmy 2k..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:03 pm
O_o opcusiu... nie wierzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 12:04 pm
opcy M-Teen opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd eek oooooooooooopuś 4laugh jak ty slicznie wygladasz ! xd blaugh o wiele lepiej niz w tamtych smiesznych ciuchach! dzienx....... nie chcesz kupic bejsbola?????? powiedzmy 2k.......... nie , ale dziekuje za twoja znizke razz biggrin a moze kupisz sobie bunny hata? ;> moj skelp stoi dla was wsyztkich otworem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|