|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:40 am
Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowała to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd ty pedale xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:40 am
Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowała to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd Oj trudno Ci będzie , chyba nie ma bardziej pogardzanego itemu sweatdrop Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:41 am
PointZer0 Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowała to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd Oj trudno Ci będzie , chyba nie ma bardziej pogardzanego itemu sweatdrop Witam wszystkich xd Hej PointZer0 xp jak minał dzień whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:42 am
PointZer0 Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowała to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd Oj trudno Ci będzie , chyba nie ma bardziej pogardzanego itemu sweatdrop Witam wszystkich xd heja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:43 am
opcy PointZer0 Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowała to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd Oj trudno Ci będzie , chyba nie ma bardziej pogardzanego itemu sweatdrop Witam wszystkich xd heja! O , nuł imidż Opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:44 am
@opcy: jaka nagła zmiana wyglądu xd teraz lepiej wyglądasz xp przynajmiej widac w całej okazałości twojego avatara biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:44 am
zawsze zastanawialem sie jak wyglada opcy pod tym kapturem ale teraz szok eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:45 am
Eredin YumiTao Eredin witaj yumi *cmok w policzek* smile lena a Ty to bys tylko mnie krytykowaŦ#8218;a to sie chyba juz nigdy nie zmieni , ale fakt jest jeden mam spodniczke i musze sie jej pozbyc ktos chce ? xd ty pedale xp xd ej no weź mam jeszcze Blue Elegant Dress xd siostra mi przysłała bo ona juz nie siedzi w gai czemu Usiatek zrezygonwał sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:46 am
tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych iuchów nie mam....... xd dobrze ci chyba zrobiła ta zmiana 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 11:47 am
opcy tak mnie jakos napadlo...... szczeze mowiac ja po prostu innych ciuchów nie mam....... xd Jak ja xd tylko czekam aż można będzie otworzyć listy nowe , to może kasa przyjdzie , a jak nie to sie niepomiernie zwyklinam , bo kupiłem 3 i kupię chyba i czwartego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|