|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:24 am
Lavagetas_heqetai no ładnie ale tylko ja tu sie namecze XD Ćwiczenie czyni mistrza...popatrz, pomachasz tak sobie i będziesz bardziej teges XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:29 am
Delein Lavagetas_heqetai no ładnie ale tylko ja tu sie namecze XD Ćwiczenie czyni mistrza...popatrz, pomachasz tak sobie i będziesz bardziej teges XD ja jestem wystarczajaco teges no ale co tam, zawsze mozna sie podszkolic jak juz nie w technice to w ilosci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:29 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ O_o, mam nadzieje ze moje zdiecie ci poprawilo humorek choc troche biggrin Chris, ty tez je lepiej zobacz wink tak 3nodding heart redface xd .... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:31 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ładnie ale tylko ja tu sie namecze XD Ćwiczenie czyni mistrza...popatrz, pomachasz tak sobie i będziesz bardziej teges XD ja jestem wystarczajaco teges no ale co tam, zawsze mozna sie podszkolic jak juz nie w technice to w ilosci XD No i doszłeś do bardzo dobrych wniosków...a mnie już ręka boli XD *przestała machać* *patrzy na pędzel* *patrzy na Lava* *poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:34 am
Okej, diabełki, mykam już, do zobaczyska xd *cmok dla Lava* Papa 3nodding *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:35 am
nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:35 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ładnie ale tylko ja tu sie namecze XD Ćwiczenie czyni mistrza...popatrz, pomachasz tak sobie i będziesz bardziej teges XD ja jestem wystarczajaco teges no ale co tam, zawsze mozna sie podszkolic jak juz nie w technice to w ilosci XD No i doszłeś do bardzo dobrych wniosków...a mnie już ręka boli XD *przestała machać* *patrzy na pędzel* *patrzy na Lava* *poke* uff jeszcze troche i...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:37 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ O_o, mam nadzieje ze moje zdiecie ci poprawilo humorek choc troche biggrin Chris, ty tez je lepiej zobacz wink tak 3nodding heart redface xd .... 3nodding heart widziałes XD??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:38 am
Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] a jednak!!!!!! co sie znowu dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:39 am
Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] [nie oddycha]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:41 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] [nie oddycha] *robi masaż na otwartym sercu* ODDYCHAJ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:43 am
Jaswinder Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] [nie oddycha] *robi masaż na otwartym sercu* ODDYCHAJ!!! [otwiera oczka] *przytula mocno* siostrzyczko.... jestem uważana za bachora crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:45 am
Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] hE?? Kitty!! Kitty, co sie dzieje?!?! *dzwoni po pogotowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:47 am
Chris heart gdzie jestes:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:47 am
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat nie!!! tylko nie to!!! crying crying crying [mdleje na środku pokoju] [nie oddycha] *robi masaż na otwartym sercu* ODDYCHAJ!!! [otwiera oczka] *przytula mocno* siostrzyczko.... jestem uważana za bachora crying crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|