|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:07 am
Delein *siada obok niego* *wymachuje pędzelkiem* blaugh Juli...coś nie tety? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:08 am
Boskie, totalnie boskie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:10 am
Lavagetas_heqetai Delein *siada obok niego* *wymachuje pędzelkiem* blaugh Juli...coś nie tety? XDCzekaj czekaj...tak na trzy-czte-ry, zeby było w rytmie XD Gangrel- jak już będziesz chciał bełtać, to staraj się nie zostawiać śladów na podłodze...i nie leć na strych...tak najlepiej by było jakbyś sobie wziął miskę..albo idź do ogródka...nienienie! nie, nie tam...a może po prostu odłóż tą butelkę, hm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:12 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *siada obok niego* *wymachuje pędzelkiem* blaugh Juli...coś nie tety? XDCzekaj czekaj...tak na trzy-czte-ry, zeby było w rytmie XD to ty patrz na mojego bo ja mam uzalezniony od zwieracza i rytm od nastroju jest zalezny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:14 am
Lavagetas_heqetai to ty patrz na mojego bo ja mam uzalezniony od zwieracza i rytm od nastroju jest zalezny XD Okej XD *czeka chwilę* *mach...mach...mach* Powinni nam za to płacić XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:15 am
~~lena-undesaid~~ Siemaaaa dodałam nowa fotke do galerii Zostałam zaszantarzowana przez Kitusia razz ...to ja moze jeszcze raz stare :CZEŚĆ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:16 am
Delein Lavagetas_heqetai to ty patrz na mojego bo ja mam uzalezniony od zwieracza i rytm od nastroju jest zalezny XD Okej XD *czeka chwilę* *mach...mach...mach* Powinni nam za to płacić XD XD rewia normalnieXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:18 am
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Siemaaaa dodałam nowa fotke do galerii Zostałam zaszantarzowana przez Kitusia razz ...to ja moze jeszcze raz stare :CZEŚĆ yhm..... czesc......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:19 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to ty patrz na mojego bo ja mam uzalezniony od zwieracza i rytm od nastroju jest zalezny XD Okej XD *czeka chwilę* *mach...mach...mach* Powinni nam za to płacić XD XD rewia normalnieXD O bogowie, a może to nasza przyszłość? XD Kitty- o współczuję...ja mam anginę, a zapalenia płuc udało mi się w tym sezonie uniknąc *fanfary*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:19 am
O_o, mam nadzieje ze moje zdiecie ci poprawilo humorek choc troche biggrin Chris, ty tez je lepiej zobacz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:20 am
~~lena-undesaid~~ O_o, mam nadzieje ze moje zdiecie ci poprawilo humorek choc troche biggrin Chris, ty tez je lepiej zobacz wink tak 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:22 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to ty patrz na mojego bo ja mam uzalezniony od zwieracza i rytm od nastroju jest zalezny XD Okej XD *czeka chwilę* *mach...mach...mach* Powinni nam za to płacić XD XD rewia normalnieXD O bogowie, a może to nasza przyszłość? XD no ładnie ale tylko ja tu sie namecze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|