|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:54 am
Christoff_Gangrell *wyjmuje smrrnoffa zkieszeni* heh... moj wuasny zmieczulacz... moge sie dołączyc dam Ci jedno serce wzamian... [zatacza sie... lekko smile ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:54 am
Lavagetas_heqetai a ty co w gaciach chodzisz :> przeziebisz...sie jeszcze Tak mi się podoba i już XD I tak mam anginę, więc co mi zależy blaugh Point: Jakieś obiekcje? whee Nu, kacyki mają to do siebie, że mijają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:56 am
Lavagetas_heqetai Delein PointZer0 Delein Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie! No ja się im nie dziwie jak tu tylko na nich krzycza i pędzle w oko wsadzają xd Ej...ja nikomu w nic jeszcze pędzla nie wkładałam XD szuch, teraz to... Oo ja chyba podziekuje eek Dobra, ostatnio wszystko co mówię przemawia na moją niekorzyść... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:56 am
No - żegnam na razie wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:58 am
PointZer0 No - żegnam na razie wszystkich xd Znowuuu? Kurcze zdecyduj się facet blaugh Narazie *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:59 am
PointZer0 No - żegnam na razie wszystkich xd papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:59 am
Delein Dobra, ostatnio wszystko co mówię przemawia na moją niekorzyść... sweatdrop to co bys sobie pomyslala jakby powiedzial ze kupilem sobie nowego gumiaczka? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:01 am
Lavagetas_heqetai Delein Dobra, ostatnio wszystko co mówię przemawia na moją niekorzyść... sweatdrop to co bys sobie pomyslala jakby powiedzial ze kupilem sobie nowego gumiaczka? XD Pomyślałabym że kupiłeś sobie dmuchaną lalkę wersja male XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:03 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Dobra, ostatnio wszystko co mówię przemawia na moją niekorzyść... sweatdrop to co bys sobie pomyslala jakby powiedzial ze kupilem sobie nowego gumiaczka? XD Pomyślałabym że kupiłeś sobie dmuchaną lalkę wersja male XD niedobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[siada w piaskowniczy i beczy jak małe dziecko z rozwalonym kolanem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel [siada w piaskowniczy i beczy jak małe dziecko z rozwalonym kolanem] O.o eeeee......?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:05 am
*siada obok niego* *wymachuje pędzelkiem* blaugh Juli...coś nie tety?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 10:06 am
Siemaaaa dodałam nowa fotke do galerii Zostałam zaszantarzowana przez Kitusia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|