|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:44 am
Wystawię Ibupromowi pomnik xd kocham go , a łeb już nie pęka. Teraz tylko się dziwię tak na trzeźwo jak ja przeżyłem to picie nie zaliczając zgona ani nawet nie musząc kontrolnego bełta puszczać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:45 am
Miss Sara witaj delein*przytul* blaugh Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:47 am
*cmok* Tajniaku ^^ Point- no widzisz, to kiedy idziemy pić? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie! No ja się im nie dziwie jak tu tylko na nich krzycza i pędzle w oko wsadzają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:48 am
*wyjmuje smrrnoffa zkieszeni* heh... moj wuasny zmieczulacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:48 am
Delein *cmok* Tajniaku ^^ Point- no widzisz, to kiedy idziemy pić? xd Nie nie , pić to ja i tak nie będę przez tydzień napewno , nawet piffka nie tknę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:49 am
PointZer0 Delein Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie! No ja się im nie dziwie jak tu tylko na nich krzycza i pędzle w oko wsadzają xd Ej...ja nikomu w nic jeszcze pędzla nie wkładałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:50 am
czesc podrywaczu mężatek :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *cmok* Tajniaku ^^ Point- no widzisz, to kiedy idziemy pić? xd a ty co w gaciach chodzisz :> przeziebisz...sie jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *cmok* Tajniaku ^^ Point- no widzisz, to kiedy idziemy pić? xd Nie nie , pić to ja i tak nie będę przez tydzień napewno , nawet piffka nie tknę sweatdrop *zapisuje* Przez tydzien... Okej, rozumiem, sama zawsze mam alkoholowstręt... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:51 am
Delein PointZer0 Delein Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie! No ja się im nie dziwie jak tu tylko na nich krzycza i pędzle w oko wsadzają xd Ej...ja nikomu w nic jeszcze pędzla nie wkładałam XD Yhmmmmmm...... stare xd a z resztą ja i tak się cieszę , bo kacyk minął whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:53 am
Delein PointZer0 Delein Nu ave ave... whee Avsko Juli... Kurcze a resztę gdzie wywiało?! Wracac mi tu nicponie! No ja się im nie dziwie jak tu tylko na nich krzycza i pędzle w oko wsadzają xd Ej...ja nikomu w nic jeszcze pędzla nie wkładałam XD szuch, teraz to... Oo ja chyba podziekuje eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|