|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:20 am
Kiart Delein ... Kiart- tego nawet bogowie nie wiedza... ... xd ...to Fajnie ... Dalem ponad 3k i nawet nie wiem na co ... sweatdrop Nu to dosyć sporo...myślę, ze w krótce się okaże co z tego będzie, ciekawa jestem co ta reporterka tam wyniucha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:22 am
*szur szur szur - powolnym krokiem wedruje do swego pokoju machajc wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:25 am
Christoff_Gangrell *szur szur szur - powolnym krokiem wedruje do swego pokoju machajc wszystkim* Avsko Gangrelku... *tupie za nim* Cóż to za brak witalności...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:26 am
Christoff_Gangrell *szur szur szur - powolnym krokiem wedruje do swego pokoju machajc wszystkim* ee.. kawy ? whisky? bandaż ? smile xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:28 am
Delein Kiart Delein ... Kiart- tego nawet bogowie nie wiedza... ... xd ...to Fajnie ... Dalem ponad 3k i nawet nie wiem na co ... sweatdrop Nu to dosyć sporo...myślę, ze w krótce się okaże co z tego będzie, ciekawa jestem co ta reporterka tam wyniucha... Nom ciekawe ..> xd < Witaj Chris wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:29 am
Eredin Delein Christoff_Gangrell *szur szur szur - powolnym krokiem wedruje do swego pokoju machajc wszystkim* Avsko Gangrelku... *tupie za nim* Cóż to za brak witalno�›ci... taa Delejn jego witalnosc wzrosnie po tym jak podbieglas do niego bez spodni xd bez obrazy Chris ... Następny... Jesteś dzisiaj trzecią osoba, która porusza ten temat... Chyba wiosna idzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:31 am
Tak ... wiosna wszystko sie rozmna... rozwija biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:31 am
Eredin Delein Christoff_Gangrell *szur szur szur - powolnym krokiem wedruje do swego pokoju machajc wszystkim* Avsko Gangrelku... *tupie za nim* Cóż to za brak witalności... taa Delejn jego witalnosc wzrosnie po tym jak podbieglas do niego bez spodni xd bez obrazy Chris crying Mam Ssd...(syndrom spontanicznego doła)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:32 am
Ja spadam ... moze potem wpadne ...
Papa aLL...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:33 am
Eredin Tak ... wiosna wszystko sie rozmna... rozwija biggrin xd Dosłownie i w przenośni blaugh Gangrelku czułki w górę! *przytulas* Co ci zrobili...dorwiemy ich...nabijemy na pal...flaki owiniemy sobie wokół lampek nocnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:35 am
witam wszystkich blaugh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:36 am
Miss Sara witam wszystkich blaugh smile Avsko! Na ciebie też działa wiosna? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:40 am
witaj delein*przytul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:43 am
Chris prosze cie nie smuc sie bo i mi sie to teraz udziela...
[przytula z całych sil...]
przeciez jestem obok ciebie
[niestety tylko mysla...] sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|