|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:53 am
opcy troche mnie poniosło....... xd redface Nie no to w sumie naturalne jest, nie ma się czego wstydzić XD Eredin- nie, mały Alienek.. Zeruś, słonko ty moje, nie musiałeś go zjadać O.o...będziesz miał teraz bóle menstruacyjne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:54 am
opcy Jaswinder opcy... ty nie masz czym merdać... sweatdrop no wypraszam sobie!!!!! TO DOPIERO BYŁO OBRAŹLIWE!!! scream *bęc* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:58 am
Delein Zeruś, słonko ty moje, nie musiałeś go zjadać O.o...będziesz miał teraz bóle menstruacyjne XD Ja ? menstruacyjne ? sweatdrop a nieważne , i tak wolę je niż ten głowy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:59 am
PointZer0 Delein Zeruś, słonko ty moje, nie musiałeś go zjadać O.o...będziesz miał teraz bóle menstruacyjne XD Ja ? menstruacyjne ? sweatdrop a nieważne , i tak wolę je niż ten głowy gonk Oj, wierz mi...nie wolisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:01 am
Delein PointZer0 Delein Zeruś, słonko ty moje, nie musiałeś go zjadać O.o...będziesz miał teraz bóle menstruacyjne XD Ja ? menstruacyjne ? sweatdrop a nieważne , i tak wolę je niż ten głowy gonk Oj, wierz mi...nie wolisz... dokładnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:04 am
siemkaaa ^^ aaaa... mam dosc codziennie wyjscia rano... porot do domu na kwile... pozniej knajpy party... mam dosc nogi mi wchodza do pupy aa i zaraz musze isc na bilard ==' jeszcze okradli moja niemeczke dzisiaj ja to mam pecha...
:*:* servus ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:05 am
Dobra , muszę kończyć - żegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:05 am
Gosiak siemkaaa ^^ aaaa... mam dosc codziennie wyjscia rano... porot do domu na kwile... pozniej knajpy party... mam dosc nogi mi wchodza do pupy aa i zaraz musze isc na bilard ==' jeszcze okradli moja niemeczke dzisiaj ja to mam pecha... :*:* servus ^^ Avsko... Kurcze nikt cię do niczego chyba nie zmusza...poza tym jak sobie chodzisz po knajpach i bilardach, to się nie dziw że jestes zmęczona...sama bym poszła, ale musze tkwić w tej chałupie ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:07 am
PointZer0 Dobra , muszę kończyć - żegnam wszystkich Trzymaj się ciepło! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:07 am
Gosiak siemkaaa ^^ aaaa... mam dosc codziennie wyjscia rano... porot do domu na kwile... pozniej knajpy party... mam dosc nogi mi wchodza do pupy aa i zaraz musze isc na bilard ==' jeszcze okradli moja niemeczke dzisiaj ja to mam pecha... :*:* servus ^^ ...: / Witaj ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:13 am
nuuu ja tylko mowie :/ nieeeee? wiem ze nikt mnie do tego nie zmuszal ale to nie znaczy ze nie moge swojego zdania wyrazic
siemka ^^ razz :*
ok ja lece ... i tak juz nie zdaze i musze jechac znow taxi ^^ hehehee
ok milej zabawy do zobaczenia moze w piatek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:14 am
Gosiak nuuu ja tylko mowie :/ nieeeee? wiem ze nikt mnie do tego nie zmuszal ale to nie znaczy ze nie moge swojego zdania wyrazic siemka ^^ razz :* ok ja lece ... i tak juz nie zdaze i musze jechac znow taxi ^^ hehehee ok milej zabawy do zobaczenia moze w piatek ^^ hmm czesc i pa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:15 am
Eh ... ciagle z gai mnie wyrzuca ... stare
...A tak wougle to kiedy bedzie do chatki Gambin'a wejsc ...??^^
Papa Gosiak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:16 am
Gosiak nuuu ja tylko mowie :/ nieeeee? wiem ze nikt mnie do tego nie zmuszal ale to nie znaczy ze nie moge swojego zdania wyrazic siemka ^^ razz :* ok ja lece ... i tak juz nie zdaze i musze jechac znow taxi ^^ hehehee ok milej zabawy do zobaczenia moze w piatek ^^ Alez nikt cię tu nie hamuje...sorki, ze to tak zabrzmiało ^^' Papa *macha łapami* Kiart- tego nawet bogowie nie wiedza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 9:19 am
Delein ... Kiart- tego nawet bogowie nie wiedza... ... xd ...to Fajnie ... Dalem ponad 3k i nawet nie wiem na co ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|