|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:33 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Nie piszcie tak głośno... sweatdrop gonk Witam wszystkich. *podchodzi na paluszkach* Biedny Zeruś... Biedny biedny , nie tknę nic co ma procent przez miesiac sweatdrop Zawsze tak się mówi... ale wiesz, co jest najlepsze na kaca? xd ...kobieta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:33 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Nie piszcie tak głośno... sweatdrop gonk Witam wszystkich. *podchodzi na paluszkach* Biedny Zeruś... Biedny biedny , nie tknę nic co ma procent przez miesiac sweatdrop Zawsze tak się mówi... ale wiesz, co jest najlepsze na kaca? xd okład z młodej piersi ? biggrin Ech, na mnie nie licz ^^'' Skaaacowany...to może puścimy jakiś metal? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:35 am
Rynn the Vampire okład z młodej piersi ? biggrin Ech, na mnie nie licz ^^'' Skaaacowany...to może puścimy jakiś metal? :>Buehehe Jestem za whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:39 am
Jaswinder hej Kiart *głaszcze sw�j ogonek* widze ze masz radoche...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:39 am
opcy Jaswinder hej Kiart *głaszcze sw�j ogonek* widze ze masz radoche...... xd Ogonki górą! *merda swoim* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:41 am
Delein opcy Jaswinder hej Kiart *głaszcze sw�j ogonek* widze ze masz radoche...... xd Ogonki górą! *merda swoim* blaugh ...Ja nie lubie ogonkow ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:41 am
opcy Jaswinder hej Kiart *głaszcze sw�j ogonek* widze ze masz radoche...... xd niewiele dziecku do szczęścia potrzeba... mamie też się podobał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:44 am
*idzie do kuchni i wraca do pokoju ze szklanką rozpuszczalnego ibupromu kładąc się na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:45 am
jeszcze mi tylko puppy ears brakuje i mogę zacząć wyglądać jak pies ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:45 am
Wietam wszystkich biggrin
szkoda ze tu nie mozna miec ogonkow takich jak maja owieczki albo kolczastych maczuc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:46 am
PointZer0 *idzie do kuchni i wraca do pokoju ze szklanką rozpuszczalnego ibupromu kładąc się na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|