|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:10 am
opcy @Rac: ja ci moge 1.6k pozyczyc...... bo tyle mam...... ooooo! zbawco! tylko poczekaj, moze sie znajdzie ktos kto mi reszte dolozy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:11 am
racqel opcy @Rac: ja ci moge 1.6k pozyczyc...... bo tyle mam...... ooooo! zbawco! tylko poczekaj, moze sie znajdzie ktos kto mi reszte dolozy? ja mogę 700g dołożyć bo nie lubię jak mi nic na koncie nie zostaje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:11 am
Kitty-ShadowCat racqel racqel Miss_Karina Rac a na co potrzebujesz? cool na... G pin. sweatdrop a moze ty opcy? tylko 3k i masz jak w banku ze oddam co tylko bede mial question cry a ja ci mogę pożyczyć 700g biggrin ooooo! DZIEKI bede waszym dluznikiem i Gaiowym kumplem do konca moich dni tutaj! no, to teraz rzuce jeszcze okiem na market...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:19 am
a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala?
po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:20 am
racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. niwim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:21 am
racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. sprawdz jeszcze raz czy kasa ci znikla a jak nie to musisz zwrocic sie do modow, bo inaczej BANa dostaniesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:21 am
racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. 1. klikasz w BUY NOW 2. Wpisujesz swoje haslo w odpowiednie miejsce 3. Kasa <-> Itemy przechodza natychmiastowo 4. Dziekujesz i mowisz goodbye 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:23 am
racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. jest lag zwiazany ze złotem...... jak masz item w inventory to za jakis czas powinno ci odjac złoto.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:23 am
juz jest spoko.
chill...
no to teraz dlugi. ugh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:24 am
chce ktos kupic GAIA Second Anniversary Ball? + + + caly zestaw, 4 itemy za 500g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:25 am
[ Kaku ] racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. 1. klikasz w BUY NOW 2. Wpisujesz swoje haslo w odpowiednie miejsce 3. Kasa <-> Itemy przechodza natychmiastowo 4. Dziekujesz i mowisz goodbye 3nodding hej Kaku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:25 am
racqel a jak zrobie "BUY NOW" to jak to dalej dziala? po jakim czasie dostaje odpowiedz? bo kasa mi jeszcze nie zeszla. a transakcje potwierdzilem. jak korzystasz z "buy now" przedmiot jest u Ciebie od razu. Kasa zejdzie za pare minut bo od paru dni sa lagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:26 am
[ Kaku ] chce ktos kupic GAIA Second Anniversary Ball? + + + caly zestaw, 4 itemy za 500g ja ma 5 balonów 3 czapki 3 prawe v piny 2 leve v piny wiec....... raczej nie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:26 am