|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:41 am
PointZer0 Ja też lecę. Doprowadzić się muszę do stanu użyteczności publicznej. pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:44 am
M-Teen racqel a czego nie lubisz w turbinach M-teen??? No i Cindy? eek dziwnie jej sie patrzy z oczu... i wydaje sie wscibska reporterka... turbiny xp mam zle wspomniebnnia ja tez mam podobne okoolarki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:44 am
hej... jestem z powrotem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:47 am
*patrzy na okladke ksiazki z wypisanyami na niej wielkimi literami: 'ZEMSTA'* xp *siega z obawa po skazke* *idzie trzymajac w dloniach ksiazke do swojego fotela* *ochrania swoja mala posesje miedzy glosnikiem i sciana ochronna bańką wszystkoszczelna* *pstryk* *pije wode* *rozwala sie na swoim foteku: nogi zwisuja z jednego oparia a o drugie opiera plecy* yyyyhm... no to czytam stressed *zaglebia sie w nudnosciach papkina i czesnika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:02 am
no nie, przeciez... a ja w sumie mam sprawe, bo potrzebuje 3k pozyczyc... i naprawde oddam... prosze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:04 am
|
|
|
|
|
|
|
racqel no nie, przeciez... a ja w sumie mam sprawe, bo potrzebuje 3k pozyczyc... i naprawde oddam... prosze? jak na razie to ja mam tylko 819 g.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rac a na co potrzebujesz? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:06 am
Miss_Karina Rac a na co potrzebujesz? cool na... G pin. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:08 am
witaj opcy *cmok na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Miss_Karina Rac a na co potrzebujesz? cool na... G pin. sweatdrop a moze ty opcy? tylko 3k i masz jak w banku ze oddam co tylko bede mial question cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Miss_Karina Rac a na co potrzebujesz? cool na... G pin. sweatdrop to to gowno jest 3k warte!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:09 am
@Rac: ja ci moge 1.6k pozyczyc...... bo tyle mam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:10 am
racqel racqel Miss_Karina Rac a na co potrzebujesz? cool na... G pin. sweatdrop a moze ty opcy? tylko 3k i masz jak w banku ze oddam co tylko bede mial question cry a ja ci mogę pożyczyć 700g biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|