|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:29 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai pewnie ze zaprzecze, co mi tam XD blaugh Zaprzeczasz, ze nie jesteś zboczeńcem? Jeszcze niedawno słyszałam co innego XD *oddaje klapsa* yy.. no zboczencem jestem nie zaprzecze XD :cPNu więc o to mi chodzi biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:30 am
Avsko... Co się stało? Może herbatki? Połóż się lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:31 am
Delein Avsko... Co się stało? Może herbatki? Połóż się lepiej... Stało się najpierw wino ( nie wińsko ) , potem gorzałka , potem grzaniec , potem jeszcze likier a na koniec piwo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:32 am
*podchodzi* sad bieeedactwo! *glasku glasku* *prztuuul* 4laugh edit: tak sie ochlac wink blaugh xd *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:32 am
PointZer0 Delein Avsko... Co się stało? Może herbatki? Połóż się lepiej... Stało się najpierw wino ( nie wińsko ) , potem gorzałka , potem grzaniec , potem jeszcze likier a na koniec piwo sweatdrop *głask* Farciarz...kurcze nastęny...dlaczego tylko ja siedze w domu i choruję ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:33 am
M-Teen *podchodzi* sad bieeedactwo! *glasku glasku* *prztuuul* 4laugh teraz to już spoko , ale o 11:00 byłem nie do życia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:34 am
Delein PointZer0 Delein Avsko... Co się stało? Może herbatki? Połóż się lepiej... Stało się najpierw wino ( nie wińsko ) , potem gorzałka , potem grzaniec , potem jeszcze likier a na koniec piwo sweatdrop *głask* Farciarz...kurcze nastęny...dlaczego tylko ja siedze w domu i choruję == Del , uwierz że ja też teraz nie czuję się idealnie xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:34 am
Okej, robaczki moje kochane, mykam już...poczytam sobie Pratchetta :] Do zobaczenia wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:35 am
Delein Okej, robaczki moje kochane, mykam już...poczytam sobie Pratchetta :] Do zobaczenia wam! *puff* *znika* Na razie Delein xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:35 am
Delein Okej, robaczki moje kochane, mykam już...poczytam sobie Pratchetta :] Do zobaczenia wam! *puff* *znika* papash *macha na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:37 am
Delein Okej, robaczki moje kochane, mykam już...poczytam sobie Pratchetta :] Do zobaczenia wam! *puff* *znika* paps 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:38 am
a czego nie lubisz w turbinach M-teen???
No i Cindy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:38 am
Ja też lecę. Doprowadzić się muszę do stanu użyteczności publicznej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:39 am
PointZer0 Ja też lecę. Doprowadzić się muszę do stanu użyteczności publicznej. *cmok na pożegnanie* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:39 am
racqel a czego nie lubisz w turbinach M-teen??? No i Cindy? eek dziwnie jej sie patrzy z oczu... i wydaje sie wscibska reporterka... turbiny xp mam zle wspomniebnnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|