|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:16 am
hey wszystkim.
eek emti, niezly wybuch nt. odchudzania sie blaugh prawie awansowalas na mojej liscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:16 am
M-Teen racqel plumm! hej! Gambino juz zebral kase? i uciekl do Australii? xp narazie nad jego posiadlosc przylecial helikopter wscibskiej reporterki xp nie wsibckiej tylko jedynej! ahhh Cindy Donovinh.... Wlec swoim helikopterem milosci do mojego serca by rozgrzac je turbinami swych silnikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:18 am
Lavagetas_heqetai pewnie ze zaprzecze, co mi tam XD blaugh Zaprzeczasz, ze nie jesteś zboczeńcem? Jeszcze niedawno słyszałam co innego XD *oddaje klapsa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:18 am
[ Kaku ] hey wszystkim. eek emti, niezly wybuch nt. odchudzania sie blaugh prawie awansowalas na mojej liscie. mam to przyjac jako : a) ironie b) pogarde c) komplement question stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:19 am
racqel M-Teen racqel plumm! hej! Gambino juz zebral kase? i uciekl do Australii? xp narazie nad jego posiadlosc przylecial helikopter wscibskiej reporterki xp nie wsibckiej tylko jedynej! ahhh Cindy Donovinh.... Wlec swoim helikopterem milosci do mojego serca by rozgrzac je turbinami swych silnikow OMG.. *macha mu przed oczyma reką* *ten ani mrugnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:20 am
hej czy jest tu ktos kto mi ufa? (a nie chodzi o zwykle uf, uf!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:20 am
M-Teen [ Kaku ] hey wszystkim. eek emti, niezly wybuch nt. odchudzania sie blaugh prawie awansowalas na mojej liscie. mam to przyjac jako : a) ironie b) pogarde c) komplement question stressed domokun mozesz przyjac to jak chcesz..chociaz trzecia opcja najlpeiej oddaje intencje autora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:22 am
Delein Lavagetas_heqetai pewnie ze zaprzecze, co mi tam XD blaugh Zaprzeczasz, ze nie jesteś zboczeńcem? Jeszcze niedawno słyszałam co innego XD *oddaje klapsa* yy.. no zboczencem jestem nie zaprzecze XD :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:24 am
[ Kaku ] M-Teen [ Kaku ] hey wszystkim. eek emti, niezly wybuch nt. odchudzania sie blaugh prawie awansowalas na mojej liscie. mam to przyjac jako : a) ironie b) pogarde c) komplement question stressed domokun mozesz przyjac to jak chcesz..chociaz trzecia opcja najlpeiej oddaje intencje autora. hmmm neutral no dobra biggrin blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:24 am
moje biedne płoocka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:25 am
racqel hej czy jest tu ktos kto mi ufa? (a nie chodzi o zwykle uf, uf!) arrow question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:26 am
racqel racqel hej czy jest tu ktos kto mi ufa? (a nie chodzi o zwykle uf, uf!) arrow question nie raq nie lubie tej twojej mislisci z turbainami w tle domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:27 am
M-Teen racqel racqel hej czy jest tu ktos kto mi ufa? (a nie chodzi o zwykle uf, uf!) arrow question nie raq nie lubie tej twojej mislisci z turbainami w tle domokun nie chodzilo przypadkiem o hmm..cindy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:29 am
[ Kaku ] M-Teen racqel racqel hej czy jest tu ktos kto mi ufa? (a nie chodzi o zwykle uf, uf!) arrow question nie raq nie lubie tej twojej mislisci z turbainami w tle domokun nie chodzilo przypadkiem o hmm..cindy? blaugh taaaa. budzi zazdrosc co? ale te misliscie z turbainami w tle to naprawde mnie niepokoja, moze cos z tym zrob co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|