|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:45 am
Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat Delein Kitty-ShadowCat prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad Ćwiczyć albo po jedzeniu iść na spacer a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:45 am
Delein Lavagetas_heqetai to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd Hej, jedną druidkę masz, po co ci więcej? blaugh nu wiem, wystarczy w zupełnosci *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:46 am
Kukus M-Teen panie Kukus 3nodding Zrobiłam spis ludności.. mam andzieje ze dobrze sweatdrop tak tylko przypominam dla informacji... widziałem... zmieniłem nawet w spisie prowadzących Prinee na ciebie jako odpowiedzialną za woj. Śląskie 3nodding *w duchu sie ceszy ze zobila cos dobrze ^^' *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:47 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd Hej, jedną druidkę masz, po co ci więcej? blaugh nu wiem, wystarczy w zupełnosci *^^* Nu ja myślę *cmok* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:49 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd Hej, jedną druidkę masz, po co ci więcej? blaugh nu wiem, wystarczy w zupełnosci *^^* Nu ja myślę *cmok* whee pewno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:50 am
Kitty-ShadowCat a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!! domokun domokun domokun wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem* edit: odchudzanie to glupota! scream wspolczuje kazdej komorce wtojego ciala! nie umiesz ich uszanowac! scream biedne.. bardzo biedne evil crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:53 am
M-Teen Kitty-ShadowCat a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!! domokun domokun domokun wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem* [podaje wodę] crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:53 am
M-Teen Kitty-ShadowCat a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!! domokun domokun domokun wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem* edit: odchudzanie to glupota! scream wspolczuje kazdej komorce wtojego ciala! nie umiesz ich uszanowac! scream biedne.. bardzo biedne evil crying i dobrze hehe popieram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:54 am
Kitty-ShadowCat M-Teen Kitty-ShadowCat a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!! domokun domokun domokun wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem* [podaje wodę] crying crying *bierze wody i popija* uuuhm *przeciera czolo reka* *pije dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:54 am
*wtula się* ... Strzał z gwaizdy świerci! Szykuj odwrót! Nasze krazowniki nie odeprą tej potęgi! ... Oglądam Powrót Dżedajów blaugh Papa Uriell...mi też by się nie chciało ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:56 am
M-Teen Kitty-ShadowCat a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!! domokun domokun domokun wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem* edit: odchudzanie to glupota! scream wspolczuje kazdej komorce wtojego ciala! nie umiesz ich uszanowac! scream biedne.. bardzo biedne evil crying rzekłaś siostro wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:57 am
Delein *wtula się* ... Strzał z gwaizdy świerci! Szykuj odwrót! Nasze krazowniki nie odeprą tej potęgi! ... Oglądam Powrót Dżedajów blaugh Papa Uriell...mi też by się nie chciało ;] no ja tez :cD Imperator jest dziwny- gdybym nie wiedzial ze chce umrzec to pomyslałbym ze prosi Luke'a o coś brzydkiego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:00 am
*kladzie szklanke na blacie stłou* *przytula kitty* glodzenie sie, odchudzanie itp jest zle.. *klep, klep po plecach* mam nadzieje ze zapamietasz: zanim pomyslisz o niejedzeniu namuszonych sila cwiczeniach w celu miec zgrabna figure pomysl jak twoja komorka wola: NIE ZABIJAJ MNIE!!! jasne, ze rzeba jesc zdrowo zaywac ruchu itp.. ale nie wolno myslec o czyms takim jak odchudzanie.. a bycie wegatrainka jest zdrowe wink jesli wiesz jak masz jeść mam experta w dziedzinie wegatarianizmu w domu i mnostwo ksiazek o tym xD
a teraz dobrze... biggrin *klep klep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|