Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9113 9114 9115 9116 9117 9118 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:45 am

Uriell Angel of Death
Kitty-ShadowCat
Delein
Kitty-ShadowCat
prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding

od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje
to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad
Ćwiczyć albo po jedzeniu iść na spacer
a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:45 am

Delein
Lavagetas_heqetai
to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd

Hej, jedną druidkę masz, po co ci więcej? blaugh
nu wiem, wystarczy w zupełnosci *^^*

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

M-Teen

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:46 am

Kukus
M-Teen
panie Kukus 3nodding
Zrobiłam spis ludności.. mam andzieje ze dobrze sweatdrop
tak tylko przypominam dla informacji...
widziałem... zmieniłem nawet w spisie prowadzących Prinee na ciebie jako odpowiedzialną za woj. Śląskie

3nodding *w duchu sie ceszy ze zobila cos dobrze ^^' *
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:47 am

Lavagetas_heqetai
Delein
Lavagetas_heqetai

Nu ja myślę *cmok* whee

Delein

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:49 am

Delein
Lavagetas_heqetai
Delein
Lavagetas_heqetai

Nu ja myślę *cmok* whee
pewno
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:50 am

dobra mykam do pracy

Uriell Angel of Death

M-Teen

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:50 am

Kitty-ShadowCat
a myślisz że nie chodze na spacery i nie cwiczę... i tak jak na mój gust jestem za gruba crying
AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!!

domokun domokun domokun

wooody! gonk stressed *wahcluje sie plaszczem*

edit: odchudzanie to glupota! scream wspolczuje kazdej komorce wtojego ciala! nie umiesz ich uszanowac! scream biedne.. bardzo biedne evil crying
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:53 am

M-Teen
Kitty-ShadowCat
AAA!!! Kitty zamnknij siE!! Powiem ci tyle: jestes glupia jesli myslisz ze jests gruba!!! scream chcesz sie odchudzac!? PROSZE BARDZO! na staropsc bedziesz cala pomarszczona, twoj organizm nie bedzie dobrze funkcjonawl, bedziesz popadala w jakies choroby! TWOJ ORGAZNIM SIE RZIWJA!! ROSNIE!! A TY GO KATUJESZ ODCHUDZAJAC SIE!!! JESLI KTOS MI POWIE ZE SIE ODCHUDZA TO PO PROSTU POWIESZE!!!! Ja jakos ostatnio ze wiele cwicze, a moja figura mi sie podoba i nize zaminilabym jej na figure jakies pustomozgowej modelce z wybiegu ktorej wpajaja byle bzdete zeby sie glodzila!!

domokun domokun domokun

[podaje wodę] crying crying

Kimagure-chan

Uriell Angel of Death

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:53 am

M-Teen
Kitty-ShadowCat

domokun domokun domokun

edit: odchudzanie to glupota! scream wspolczuje kazdej komorce wtojego ciala! nie umiesz ich uszanowac! scream biedne.. bardzo biedne evil crying
i dobrze hehe popieram xd
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:54 am

Kitty-ShadowCat
M-Teen
Kitty-ShadowCat

domokun domokun domokun

[podaje wodę] crying crying

*bierze wody i popija* uuuhm *przeciera czolo reka*
*pije dalej*

M-Teen

Delein

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:54 am

Lavagetas_heqetai
pewno

*wtula się*
...
Strzał z gwaizdy świerci!
Szykuj odwrót!
Nasze krazowniki nie odeprą tej potęgi!
...
Oglądam Powrót Dżedajów
blaugh

Papa Uriell...mi też by się nie chciało ;]
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:56 am

M-Teen
Kitty-ShadowCat

domokun domokun domokun

rzekłaś siostro wink

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:57 am

Delein
Lavagetas_heqetai
pewno

*wtula się*
...
Strzał z gwaizdy świerci!
Szykuj odwrót!
Nasze krazowniki nie odeprą tej potęgi!
...
Oglądam Powrót Dżedajów
blaugh

Papa Uriell...mi też by się nie chciało ;]
no ja tez :cD Imperator jest dziwny- gdybym nie wiedzial ze chce umrzec to pomyslałbym ze prosi Luke'a o coś brzydkiego XD
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 6:00 am

*kladzie szklanke na blacie stłou*
*przytula kitty*
glodzenie sie, odchudzanie itp jest zle..
*klep, klep po plecach*
mam nadzieje ze zapamietasz:
zanim pomyslisz o niejedzeniu namuszonych sila cwiczeniach w celu miec zgrabna figure pomysl jak twoja komorka wola:
NIE ZABIJAJ MNIE!!!
jasne, ze rzeba jesc zdrowo zaywac ruchu itp.. ale nie wolno myslec o czyms takim jak odchudzanie.. a bycie wegatrainka jest zdrowe wink jesli wiesz jak masz jeść
mam experta w dziedzinie wegatarianizmu w domu i mnostwo ksiazek o tym xD

a teraz dobrze... biggrin *klep klep*

M-Teen

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 20, 2005 6:00 am

*smarku smarku w chusteczkę* [przytula Emkę] whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9113 9114 9115 9116 9117 9118 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games