|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:34 am
Kitty-ShadowCat Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:36 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai khem tak bedziem obrzedowac XD (tylko tak przy wszystkich sie nie druiduj blaugh ) Noie nie nie, to tylko dla wybranych i wtajemniczonych XD khem no dobra blaugh sprowadze troche tych druidek XD Nonono, bo wystąpisz tam, ale jako ofiara blaugh znaczy sie ja na stole a wy tam ten tego? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty-ShadowCat Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje racja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty-ShadowCat Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:38 am
panie Kukus 3nodding Zrobiłam spis ludności.. mam andzieje ze dobrze sweatdrop tak tylko przypominam dla informacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:39 am
Kitty-ShadowCat Delein Kitty-ShadowCat Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad Ćwiczyć albo po jedzeniu iść na spacer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai znaczy sie ja na stole a wy tam ten tego? XD Tak, ty na stole bez twojego szucha XD Kitt- sport! biegaj, jeździj na rowerze, zapisz się na jadę konną (godzina to minus 600 kalorii), idź na aerobik...jak przestaniesz jesc, to stracisz tylko tkankę mieśniowa, tłuszczowa zostanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Delein Kitty-ShadowCat Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding od wegetarianizmu sie nie chudnie, tylko marnieje to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad jesc ale pocwiczyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:40 am
Kitty-ShadowCat to co mam robić żeby schudnąć...nic nie jeść? sad iść do dietetyka, on oceni twoją budowę, i stwierdzi czy musisz zmienić wagę ciała, a jeśli tak to przepisze ci skuteczną dietę... zacznijmy od tego, że ja się zastanawiam na jaki wał ty chcesz się odchudzać, bo sądząc po fotkach zbudowana jestem prawidłowo, nie masz żadnych bonusów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:41 am
Delein Lavagetas_heqetai znaczy sie ja na stole a wy tam ten tego? XD Tak, ty na stole bez twojego szucha XD Kitt- sport! biegaj, jeździj na rowerze, zapisz się na jadę konną (godzina to minus 600 kalorii), idź na aerobik...jak przestaniesz jesc, to stracisz tylko tkankę mieśniowa, tłuszczowa zostanie to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:42 am
M-Teen panie Kukus 3nodding Zrobiłam spis ludności.. mam andzieje ze dobrze sweatdrop tak tylko przypominam dla informacji... widziałem... zmieniłem nawet w spisie prowadzących Prinee na ciebie jako odpowiedzialną za woj. Śląskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:42 am
znikam bede wieczorem... mam zly humor przez tate ktory sie czepia nie wiadomo czegi stare xp 3majcie sie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:43 am
Lavagetas_heqetai to ja sie tak nie bawie, wole byc grzeczny z szuchem xd Hej, jedną druidkę masz, po co ci więcej? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:43 am
Miss_Karina znikam bede wieczorem... mam zly humor przez tate ktory sie czepia nie wiadomo czegi stare xp 3majcie sie!! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:44 am
Miss_Karina znikam bede wieczorem... mam zly humor przez tate ktory sie czepia nie wiadomo czegi stare xp 3majcie sie!! Trzymaj sie...nie daj się mu, to tylko tata :] Papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|