|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:20 am
Kukus opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... Opc... schowaj te gwoździe i młotek... nie wolno się bawić niubem... nie pomiędzy posiłkami, bo cię kolka złapie blaugh ale ja sie tylko chcialem pobawiiiiiić!!!!!!! bueeeeeee!!!!! crying ja chcem niuuubika......... *robi fochy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:21 am
Delein Lavagetas_heqetai wybuduje tu stone hange zebys mogla byc druidka XD nu fajnie tu Mrrru i tak jestem biggrin *cmok cmok cmok* i będziemy odprawiać tu różne...e obrzędy? XD khem tak bedziem obrzedowac XD (tylko tak przy wszystkich sie nie druiduj blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:22 am
Lavagetas_heqetai khem tak bedziem obrzedowac XD (tylko tak przy wszystkich sie nie druiduj blaugh ) Noie nie nie, to tylko dla wybranych i wtajemniczonych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:24 am
dobra opcy juz zrobilam, ale denrwujace jest to iz sam pierwszy posta tam napisales _ _" powiedz zeby twoego posta skasowali, ja sie mialam tym zajmowac, nie ty... stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:25 am
Eredin- masz gg? bo mam dociebie pytanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:25 am
Delein Lavagetas_heqetai khem tak bedziem obrzedowac XD (tylko tak przy wszystkich sie nie druiduj blaugh ) Noie nie nie, to tylko dla wybranych i wtajemniczonych XD khem no dobra blaugh sprowadze troche tych druidek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:27 am
opcy Kukus opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... Opc... schowaj te gwoździe i młotek... nie wolno się bawić niubem... nie pomiędzy posiłkami, bo cię kolka złapie blaugh ale ja sie tylko chcialem pobawiiiiiić!!!!!!! bueeeeeee!!!!! crying ja chcem niuuubika......... *robi fochy* Niubek będzie na deser... a teraz szoruj wymyć łapki i twarz... zaraz będzie obiad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:28 am
gdzie mozna kupic felicia's gloves?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:29 am
Kukus opcy Kukus opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... Opc... schowaj te gwoździe i młotek... nie wolno się bawić niubem... nie pomiędzy posiłkami, bo cię kolka złapie blaugh ale ja sie tylko chcialem pobawiiiiiić!!!!!!! bueeeeeee!!!!! crying ja chcem niuuubika......... *robi fochy* Niubek będzie na deser... a teraz szoruj wymyć łapki i twarz... zaraz będzie obiad ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:31 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai khem tak bedziem obrzedowac XD (tylko tak przy wszystkich sie nie druiduj blaugh ) Noie nie nie, to tylko dla wybranych i wtajemniczonych XD khem no dobra blaugh sprowadze troche tych druidek XD Nonono, bo wystąpisz tam, ale jako ofiara blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen gdzie mozna kupic felicia's gloves? chyba w durem u tego dziadka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:32 am
Kitty-ShadowCat M-Teen gdzie mozna kupic felicia's gloves? chyba w durem u tego dziadka 3nodding edmund sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee współczuję... za kilka tygodni zaczniesz tracić kolor, siłę, zdrowię i witalność... cera stanie się jakaś taka ziemista i w ogóle... nie da się być zdrowym nie jedząc padlinki, człowiek po to ma w gębie zestaw narzędzi określony jak heterodentyzm by mógł szamać zarówno zielsko jak i mięcho... naturze nie zaprzeczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Uriell Angel of Death Kitty-ShadowCat ja od paru dni jestem wegetarianką... wpiepszam same warzywa whee ale to jest niezdrowe trzeba wcinać mięsko prawda, ale ja muszę troszkę schudnąć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|