|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:10 am
Nightmaree hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie? w edit profil jest taka wielka ramka i w nia wpisujesz to co chcesz aby było pod tym co piszesz... to się inaczej nazywa sygnaturka 3nodding tak myślę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:11 am
opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... witam prezesie *oklad aise ze smiechu* hahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:11 am
Kitty-ShadowCat Nightmaree hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie? w edit profil jest taka wielka ramka i w nia wpisujesz to co chcesz aby było pod tym co piszesz... to się inaczej nazywa sygnaturka 3nodding tak myślę dzieki moze sobie poradze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:12 am
Kitty-ShadowCat Nightmaree hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie? w edit profil jest taka wielka ramka i w nia wpisujesz to co chcesz aby było pod tym co piszesz... to się inaczej nazywa sygnaturka 3nodding tak myślę hmm.. ja bede musial to oblukac bo narysowalem sobie avatarka i chcce go tam wrzucic ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:12 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no niby tak- swietna pogoda, na spacer mozna isc wink Hehe, zaiste mój drogi...ale kto jak kto bo ja nadal nie mogę nigdzie się ruszyć... dobra, to spacer przyjdzie do ciebie blaugh xd *wdech* tego mi brakowało... *przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:13 am
Nightmaree oooo Lucuś moj heart mama Cie pusciła?? tak musiała rekord w kulkach pobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:13 am
M-Teen opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... witam prezesie *oklad aise ze smiechu* hahahahahaha eMka zajrzyj do spisu ludnosci i spraw swoja powinnosc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:14 am
wyrusł wielki budynek ciekawe co tam bedzie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:14 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no niby tak- swietna pogoda, na spacer mozna isc wink Hehe, zaiste mój drogi...ale kto jak kto bo ja nadal nie mogę nigdzie się ruszyć... dobra, to spacer przyjdzie do ciebie blaugh xd *wdech* tego mi brakowało... *przytula się* wybuduje tu stone hange zebys mogla byc druidka XD nu fajnie tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:15 am
Stokrotka wyrusł wielki budynek ciekawe co tam bedzie ? wlacz gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... Opc... schowaj te gwoździe i młotek... nie wolno się bawić niubem... nie pomiędzy posiłkami, bo cię kolka złapie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... witam prezesie *oklad aise ze smiechu* hahahahahaha eMka zajrzyj do spisu ludnosci i spraw swoja powinnosc! racja 3nodding z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:17 am
Eredin Kitty-ShadowCat Nightmaree hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie? w edit profil jest taka wielka ramka i w nia wpisujesz to co chcesz aby było pod tym co piszesz... to się inaczej nazywa sygnaturka 3nodding tak myślę hmm.. ja bede musial to oblukac bo narysowalem sobie avatarka i chcce go tam wrzucic .. adres do obraska w stawimy pomiedzy tagi  obrazek musi byc rzucony na jakies konto na necie.... na przuklad: www.photobucket.com www.imageshack.us
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:18 am
Eredin Kitty-ShadowCat Nightmaree hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie? w edit profil jest taka wielka ramka i w nia wpisujesz to co chcesz aby było pod tym co piszesz... to się inaczej nazywa sygnaturka 3nodding tak myślę hmm.. ja bede musial to oblukac bo narysowalem sobie avatarka i chcce go tam wrzucic .. zaloguj się np. w photobuckecie... potem do sygnaturki kopiujesz taki adres obrazka z img.. chyba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:19 am
Lavagetas_heqetai wybuduje tu stone hange zebys mogla byc druidka XD nu fajnie tu Mrrru i tak jestem biggrin *cmok cmok cmok* i będziemy odprawiać tu różne...e obrzędy? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|