|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:58 am
M-Teen Kitty-ShadowCat Kukus M-Teen na samym koncu wierzy z lewej strony jest czerwony helikopter xp no ona gada, ze gambino rozbudowal bardzo szybko jego mansion bla bla bla cos tam heszcze pieprzy o hiltnownach itp... w takim razie ja to chyba jestem jakiś niewidomy stare ja tesh nic nie widze sad wlazu tu >.< jak nie widzicie takiej czerwonej plamy zarsyowujacej sie w helikopter to juz nie moja wina xp ja wogoole nie moge Mansion zaznaczyć, znów mi się coś pokrzaczyło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:59 am
Eredin Nightmaree Eredim heart czy to coś znaczy? Hehe chciałem poprostu byc szarmancki chociaz raz xd xp redface pytam czy ten nick coś znaczy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:00 am
Kitty-ShadowCat O.o. witaj *cmok w policzek* 4laugh *oddaje cmok* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:02 am
Kukus ja wogoole nie moge Mansion zaznaczyć, znów mi się coś pokrzaczyło sweatdrop nie tylko tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:04 am
Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bede pozniej mam obiad teraz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:05 am
hmmm a czy powie mi ktoś jak robi sie te obrazki ktore macie pod tym co piszecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:06 am
Delein Lavagetas_heqetai no niby tak- swietna pogoda, na spacer mozna isc wink Hehe, zaiste mój drogi...ale kto jak kto bo ja nadal nie mogę nigdzie się ruszyć... dobra, to spacer przyjdzie do ciebie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:07 am
Kukus Nightmaree nie ale dziwnie mi sie zrobiło jak zajeliscie sie sobą to tak jakby ktoś nie znał francuskiego a wrzuconoby go do samych francuzów...... smile więc łap temat, a nie czekasz na to żeby się wszyscy tobą zainteresowali [oczywiście mam nadzie, że regulamin przestudiowałaś]... a ja tymczasem pobiegam sobie po GAIi zobacze komu by tu co złego zrobić, bo jestem chory, więc muszę kogoś skrzywdzić żeby się lepiej poczuć domokun xd MAM nadzeje ze mnei bedziesz omijac zdaleka gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Witam! uuuuu... niubik!!!! mniam! xd hej Nightmaree! opcy jestem...... Avsko opcy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Eredin Nightmaree Eredim heart czy to coś znaczy? Hehe chciałem poprostu byc szarmancki chociaz raz xd xp redface pytam czy ten nick coś znaczy biggrin hmmm szczerze mowieac nic mi o tym niewiadomo a znaczy cos ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|