|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:51 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare *podbiega i przytula mocno* I tak jesteś boski *cmok* taa wspaniale sie...Hihihi whee było minęło *wyszczerz* Nightmaree- to normalka, ale jeżeli jesteś okej, to szybko się wkręcisz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat M-Teen nie chce kto kupic cos z mojego sklepu... ? mam buny hata i naszyjnik ze skory z krzyzkiem dla bab... ? jacys chetni!? BŁAGAM KUPCIE COŚ!!! gonk domokun a po ile naszyjnik? wink 3333g ale dla ciebie moge zrobic wyjatek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredim heart czy to coś znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:52 am
Kukus SERAFIN-VAMPIRE Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak nie ja zawsze jestem chentny Serafinku... sprawdź ty może najpierw ile ona ma lat nim wyskoczysz z textem blaugh bo możesz zostać bardzo źle zrozumiany xp witaj, tak w ogoole cze kukus ja ja dawno cie niewidziałem yuki ci doniosła jak mie załatwiła na sesji w Wmpira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:53 am
Kitty-ShadowCat Kukus M-Teen na samym koncu wierzy z lewej strony jest czerwony helikopter xp no ona gada, ze gambino rozbudowal bardzo szybko jego mansion bla bla bla cos tam heszcze pieprzy o hiltnownach itp... w takim razie ja to chyba jestem jakiś niewidomy stare ja tesh nic nie widze sad wlazu tu >.< jak nie widzicie takiej czerwonej plamy zarsyowujacej sie w helikopter to juz nie moja wina xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:54 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare *podbiega i przytula mocno* I tak jesteś boski *cmok* taa wspaniale sie...Hihihi whee było minęło *wyszczerz* no niby tak- swietna pogoda, na spacer mozna isc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:54 am
Nightmaree nie ale dziwnie mi sie zrobiło jak zajeliscie sie sobą to tak jakby ktoś nie znał francuskiego a wrzuconoby go do samych francuzów...... smile więc łap temat, a nie czekasz na to żeby się wszyscy tobą zainteresowali [oczywiście mam nadzie, że regulamin przestudiowałaś]... a ja tymczasem pobiegam sobie po GAIi zobacze komu by tu co złego zrobić, bo jestem chory, więc muszę kogoś skrzywdzić żeby się lepiej poczuć domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:55 am
Miss_Karina eMuś ja juz ten naszyjnik mam i bunny hata tesh whee kup kolejne do kompletu xD dla ciebie i przyjaciolki/matki/taty/chlopaka/siostry/brata/babci (...) xDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen nie chce kto kupic cos z mojego sklepu... ? mam buny hata i naszyjnik ze skory z krzyzkiem dla bab... ? jacys chetni!? BŁAGAM KUPCIE COŚ!!! gonk domokun a po ile naszyjnik? wink 3333g ale dla ciebie moge zrobic wyjatek domokun E.e. to ja przepraszam... nie będę się z moją kasą kompromitować.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miss_Karina eMuś ja juz ten naszyjnik mam i bunny hata tesh whee kup kolejne do kompletu xD dla ciebie i przyjaciolki/matki/taty/chlopaka/siostry/brata/babci (...) xDDDDDD looool zobaczymy whee na razie to zbieram kaske wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:57 am
Nightmaree Eredim heart czy to coś znaczy? Hehe chciałem poprostu byc szarmancki chociaz raz xd xp redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:57 am
aaaa! no i tak nikt nie kupuje tego durnego bunny hata!!! ;( A ja sobie musze tyle kupic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:58 am
Lavagetas_heqetai no niby tak- swietna pogoda, na spacer mozna isc wink Hehe, zaiste mój drogi...ale kto jak kto bo ja nadal nie mogę nigdzie się ruszyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:58 am
Eredin Stokrotka Kukus Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying a tobie co się stało? eek nic nic jakoś sobie poradze w tym nowym swiecie redface dziekuje za zainteresowanie my sie jeszcze nie znamy Eredin milo mi *podaje reke i sklada wyrafinowany cmok w raczke* hejka wszystkim biggrin O.o. witaj *cmok w policzek* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|