|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:45 am
Stokrotka Kukus Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying a tobie co się stało? eek nic nic jakoś sobie poradze w tym nowym swiecie redface dziekuje za zainteresowanie stare ty to naightmaree? *podaje dlon* dla znajomych eMka witaj na gai... jesli czegos nie wiesz nie pytaj sie nas bezustanie zjarzyj na przewodnikz anjdujacy sie na forum gildii ... jak nie bedzie nic kapczec - wtedy pytaj wink czy nie wydalam sie zbyt wredna? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:45 am
SERAFIN-VAMPIRE Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak nie ja zawsze jestem chentny miło mi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:46 am
Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak to nie? a ja to co? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:46 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare *podbiega i przytula mocno* I tak jesteś boski *cmok* taa wspaniale sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:47 am
SERAFIN-VAMPIRE Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak nie ja zawsze jestem chentny Serafinku... sprawdź ty może najpierw ile ona ma lat nim wyskoczysz z textem blaugh bo możesz zostać bardzo źle zrozumiany xp witaj, tak w ogoole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:48 am
nie chce kto kupic cos z mojego sklepu... ? mam buny hata i naszyjnik ze skory z krzyzkiem dla bab... ? jacys chetni!? BŁAGAM KUPCIE COŚ!!! gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus M-Teen na samym koncu wierzy z lewej strony jest czerwony helikopter xp no ona gada, ze gambino rozbudowal bardzo szybko jego mansion bla bla bla cos tam heszcze pieprzy o hiltnownach itp... w takim razie ja to chyba jestem jakiś niewidomy stare ja tesh nic nie widze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree SERAFIN-VAMPIRE Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak nie ja zawsze jestem chentny miło mi redface o nie cała przyjemnośc po mojej stronie * kłania sie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lat mam 19 smile a więc"nic co ludzkie obce mi nie jest"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:50 am
M-Teen nie chce kto kupic cos z mojego sklepu... ? mam buny hata i naszyjnik ze skory z krzyzkiem dla bab... ? jacys chetni!? BŁAGAM KUPCIE COŚ!!! gonk domokun a po ile naszyjnik? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree lat mam 19 smile a więc"nic co ludzkie obce mi nie jest" witam, milo poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eMuś ja juz ten naszyjnik mam i bunny hata tesh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Nightmaree lat mam 19 smile a więc"nic co ludzkie obce mi nie jest" witam, milo poznac wink mi także ładne sandalki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|