|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:39 am
M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen *wchodzi trzepocac ksiezycami* łuhuuu łuhuuuu! wr�ciłam biggrin whee witaj EmKa sad mam zapalenie płooc...*smarku smarku w chusteczkę* cry eek gonk na pewnoo zarzilas sie od tego jak mu tam od PISRZA! Tak napewno! *szybko zza plaszcza wyciaga wielki szalik, bardzo cieply koc, tone tabetek syropków i innych takich a takze herbate z miodem, ciapla herbate z miodem* *podaje wszytko kitty, owija szalikiem, kocem wsypuje do jej jamy ustnej wszytko co sie da nie czytajac co pisze na opakowaniach i wpycha do reki szklanke z herbata* *ociera pot z czola* huuuh*patrzy na zmaskarowana kity wygladajac jak pol zywa mumia* przezyjesz sweatdrop razz eee jakies newsy od cindy d. w tym helikopterze.. nic ciekawego xp hej pisarz dzinkooje... cry 4laugh *nie będę przytulać bo zarażę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* a co taka dzis radosna? xd 4laugh a Pisiu u mnie ok, tyle ze martwie sie o kotke... obudzila sie z narkozy, ale nadal jej boli po operacji crying crying a musze popracowac gonk wspolczuje bedzie dobrze, wyzdrowieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* a co taka dzis radosna? xd 4laugh a Pisiu u mnie ok, tyle ze martwie sie o kotke... obudzila sie z narkozy, ale nadal jej boli po operacji crying crying a musze popracowac gonk No bo: -wstałam o pięknej godzinie 12 -jest wiosna- słonko świeci, jest cieplutko, mój pokój jest cały w promieniach -angina mi schodzi -pokonałam brata w super grę Liero -oglądam Powrót Jedi Uu, no to wszystkiego naj dla twojej kotki, jakem druidka wiedz, że nie jest mi to obojętne *przytula mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree ustawilam te PM chyba dziekuje za pomoc redface uuu a kim ty jestes *pokes her* ? surprised whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:40 am
Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare a czemu taka minka? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:40 am
widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:41 am
Kitty-ShadowCat M-Teen ej *przeglada mape wyspy Gambina* gdzie jest Gambino!? *przerwaca strone na sam koneic wiezy* OMG!!! eek omg... zarz klikne na ten helikopter!!!! whee domokun sweatdrop O co chodzi? jaki helikopter.. ja tam nic nie widzę.... Kari... jaka Cindy? eek na samym koncu wierzy z lewej strony jest czerwony helikopter xp no ona gada, ze gambino rozbudowal bardzo szybko jego mansion bla bla bla cos tam heszcze pieprzy o hiltnownach itp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:41 am
Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying a tobie co się stało? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:42 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* a co taka dzis radosna? xd 4laugh a Pisiu u mnie ok, tyle ze martwie sie o kotke... obudzila sie z narkozy, ale nadal jej boli po operacji crying crying a musze popracowac gonk wspolczuje bedzie dobrze, wyzdrowieje oby... sad i dziekuje...
@Del- wspaniale!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:42 am
Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare *podbiega i przytula mocno* I tak jesteś boski *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:43 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare a czemu taka minka? whee ehh nie pytaj, nie wazne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying a tobie co się stało? eek nic nic jakoś sobie poradze w tym nowym swiecie redface dziekuje za zainteresowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree widze ze nie ma tu chetnych na nowe znajomosci crying jak nie ja zawsze jestem chentny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:44 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Delein *pooff* Avsko moje kochane Patataje. Kocham was kurde balans! biggrin *idzie tanecznym krokiem* stare a czemu taka minka? whee ehh nie pytaj, nie wazne sweatdrop okej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:44 am
M-Teen na samym koncu wierzy z lewej strony jest czerwony helikopter xp no ona gada, ze gambino rozbudowal bardzo szybko jego mansion bla bla bla cos tam heszcze pieprzy o hiltnownach itp... w takim razie ja to chyba jestem jakiś niewidomy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|