|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Miss_Karina czesc wam szkraby == a niech to... praca w niedziele == nad czym ty tak ciagle pracujesz??? po niewiem wkoncu xd ja chce paczuszke domokun esh nad zadaniamo na studia XD a teraz nad rysunkiem technicznym pracuje == (taki baaaaardzo szczegolowy) Serafin jak dawno ciebie nie widzialam!! whee co u ciebie? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj możliwe bo dawno mie tu niebylo jestem serafin *kłania sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:19 am
SERAFIN-VAMPIRE Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj możliwe bo dawno mie tu niebylo jestem serafin *kłania sie* cześć *całuje w policzek* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:20 am
Miss_Karina Aidanna Miss_Karina czesc wam szkraby == a niech to... praca w niedziele == nad czym ty tak ciagle pracujesz??? po niewiem wkoncu xd ja chce paczuszke domokun esh nad zadaniamo na studia XD a teraz nad rysunkiem technicznym pracuje == (taki baaaaardzo szczegolowy) Serafin jak dawno ciebie nie widzialam!! whee co u ciebie? whee no wiesz caly czas w pracy albo w szkole, a co umnie no wszystko sie zmieniło na lepsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:20 am
Profile -> Edit Profile -> Notify on new Private Message -> "YES"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:21 am
Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj serafina nieznasz hejka serafin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:22 am
SERAFIN-VAMPIRE Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj możliwe bo dawno mie tu niebylo jestem serafin *kłania sie* miło mi biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:22 am
Nightmaree SERAFIN-VAMPIRE Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj możliwe bo dawno mie tu niebylo jestem serafin *kłania sie* cześć *całuje w policzek* redface widze tu tyle nowych tważyczek *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:24 am
Aidanna Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj serafina nieznasz hejka serafin wybacz ale ciebie niekojaże czy zmieniałas może imie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:24 am
SERAFIN-VAMPIRE Nightmaree SERAFIN-VAMPIRE Kitty-ShadowCat EE... my się chyba nie znamy *podaje łapkę* 4laugh witaj możliwe bo dawno mie tu niebylo jestem serafin *kłania sie* cześć *całuje w policzek* redface widze tu tyle nowych tważyczek *przytulas* no spojrz same dziewczyny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:27 am
Aidanna no spojrz same dziewczyny 3nodding no wlasnie xd czesc eMus!!! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:27 am