|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:07 am
Kitty-ShadowCat tańsze rzeczy chyba 3nodding sweatdrop chcialam kupic al zrezygnuje... z reszta wtedy kasa mi sie skonczy... nightmare chcesz kupic pasek z 1500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:08 am
czesc wam szkraby == a niech to... praca w niedziele ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:09 am
Miss_Karina czesc wam szkraby == a niech to... praca w niedziele == witaj 4laugh a ja mam zapalenie płooc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:10 am
ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:12 am
Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink aha i włącz sobie PMy w profilu (w Edit Profile) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wam szkraby == a niech to... praca w niedziele == nad czym ty tak ciagle pracujesz??? po niewiem wkoncu xd ja chce paczuszke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink dobsh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:13 am
Miss_Karina Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink aha i włącz sobie PMy w profilu (w Edit Profile) whee co za PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:14 am
Miss_Karina Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink aha i włącz sobie PMy w profilu (w Edit Profile) whee a jak to sie robi i jak przesyła sie całusy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:15 am
Nightmaree Miss_Karina Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink aha i włącz sobie PMy w profilu (w Edit Profile) whee a jak to sie robi i jak przesyła sie całusy? jak dodasz mnie do friend listy to pokarze ci jak się przesyła całusy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:16 am
Nightmaree Miss_Karina Nightmaree ja tez mialam kiedys zapalenie pluc omal nie wylądowałam w szpitalu wiec uwazaj wink aha i włącz sobie PMy w profilu (w Edit Profile) whee a jak to sie robi i jak przesyła sie całusy? o co chodzi bo rzem sie pogubila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|