|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:42 am
herubinek Ehh gambino niezły lol Chupe se szczelił, a żadnej impry nierobi- niszczy sobie reputacje... xd dokladnie ale i tak go lubimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:43 am
Aidanna herubinek Ehh gambino niezły lol Chupe se szczelił, a żadnej impry nierobi- niszczy sobie reputacje... xd dokladnie ale i tak go lubimy no ba!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:45 am
herubinek Aidanna herubinek Ehh gambino niezły lol Chupe se szczelił, a żadnej impry nierobi- niszczy sobie reputacje... xd dokladnie ale i tak go lubimy no ba!!! po dulgim wyczekiwaniu zamkanl sie w wiezy i nieujrzymy go pezez nastepny rok domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:47 am
[włazi cała zapłakana] *kaszlu kaszlu* sad witam Aidanna.......*smarku smarku w chusteczkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:49 am
Kitty-ShadowCat [włazi cała zapłakana] *kaszlu kaszlu* sad witam Aidanna.......*smarku smarku w chusteczkę* czemu placzesz... biegnie z pudelkiem chusteczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:54 am
kitti dasz mi jakis ciuszek?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:56 am
Aidanna Kitty-ShadowCat [włazi cała zapłakana] *kaszlu kaszlu* sad witam Aidanna.......*smarku smarku w chusteczkę* czemu placzesz... biegnie z pudelkiem chusteczek *smarku smarku w chusteczke* zapalenie płooc crying .... gonk aaaa psikk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:59 am
Kitty-ShadowCat Aidanna Kitty-ShadowCat [włazi cała zapłakana] *kaszlu kaszlu* sad witam Aidanna.......*smarku smarku w chusteczkę* czemu placzesz... biegnie z pudelkiem chusteczek *smarku smarku w chusteczke* zapalenie płooc crying .... gonk aaaa psikk uuu niedobrze... przynosi kocyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:01 am
Aidanna Kitty-ShadowCat Aidanna Kitty-ShadowCat [włazi cała zapłakana] *kaszlu kaszlu* sad witam Aidanna.......*smarku smarku w chusteczkę* czemu placzesz... biegnie z pudelkiem chusteczek *smarku smarku w chusteczke* zapalenie płooc crying .... gonk aaaa psikk uuu niedobrze... przynosi kocyk dzinkooje cry [ zakopooje sie pod kocykiem] cieplootko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:01 am
Dobra to ja zegnam bo Biznes mnie wzywa- s**t w niedziele... stressed
No to papatki Aidankooooooo 4laugh xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 4:03 am
herubinek Dobra to ja zegnam bo Biznes mnie wzywa- s**t w niedziele... stressed No to papatki Aidankooooooo 4laugh xp wink MAcha lapka na porzegnanie i wysyla caluska w powietrz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|