|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:46 pm
opcy M-Teen opcy taki w miejscowej spelunie graly dwa zespoly z mojego miasta skampararas (ska) nie pamietam nazwy (punk) impreza skonczyla sie wczesniej......(dymy dymy) xd musialo byc fajnie ^^ ja wlasnie szaleje w markecie sweatdrop zaden tepak nie chce kupic mojego bunny hata _ _" ani nawet lether bla bla bla cross bla bla xp domokun w ogole cos sie nidobrego dzieje bo zwykle w soboty to o tej porze duzo ludzi jeszcze na gildii bylo..... ja dwoch ludzikow widze na gadu a nie na gldii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:50 pm
M-Teen ja dwoch ludzikow widze na gadu a nie na gldii xp ja tez..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:51 pm
*zieeeeeeeeeeew* co mi jeszcze ciekawego powiesz opcusiu? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:57 pm
M-Teen *zieeeeeeeeeeew* co mi jeszcze ciekawego powiesz opcusiu? whee nie mam pojecia........ ja to zadko cos ciekawego powiem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:01 pm
opcy M-Teen *zieeeeeeeeeeew* co mi jeszcze ciekawego powiesz opcusiu? whee nie mam pojecia........ ja to zadko cos ciekawego powiem....... noe nie wiem xD czasami takim tesktem polecisz xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:03 pm
M-Teen opcy M-Teen *zieeeeeeeeeeew* co mi jeszcze ciekawego powiesz opcusiu? whee nie mam pojecia........ ja to zadko cos ciekawego powiem....... noe nie wiem xD czasami takim tesktem polecisz xDDDDD aktualnie jestem pełen niemocy....... chyba pluca wykrzyczalem dzis......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:05 pm
opcy M-Teen opcy M-Teen *zieeeeeeeeeeew* co mi jeszcze ciekawego powiesz opcusiu? whee nie mam pojecia........ ja to zadko cos ciekawego powiem....... noe nie wiem xD czasami takim tesktem polecisz xDDDDD aktualnie jestem pełen niemocy....... chyba pluca wykrzyczalem dzis...... biedactwo whee *głasku głasku* *zieeeeeeeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:08 pm
M-Teen biedactwo whee *głasku głasku* *zieeeeeeeeew* cos tu nie pasuje ninja zadnych zlosliwych komentarzy? "głasku głasku"?? przyznaj sie kim jestes?? kto zhackował konto eMki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:09 pm
opcy M-Teen biedactwo whee *głasku głasku* *zieeeeeeeeew* cos tu nie pasuje ninja zadnych zlosliwych komentarzy? "głasku głasku"?? przyznaj sie kim jestes?? kto zhackował konto eMki?? panie prezesie prosze sie uspokic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:11 pm
M-Teen opcy M-Teen biedactwo whee *głasku głasku* *zieeeeeeeeew* cos tu nie pasuje ninja zadnych zlosliwych komentarzy? "głasku głasku"?? przyznaj sie kim jestes?? kto zhackował konto eMki?? panie prezesie prosze sie uspokic stare aha...... juz wszystko w pozadku..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:13 pm
opcy M-Teen opcy M-Teen biedactwo whee *głasku głasku* *zieeeeeeeeew* cos tu nie pasuje ninja zadnych zlosliwych komentarzy? "głasku głasku"?? przyznaj sie kim jestes?? kto zhackował konto eMki?? panie prezesie prosze sie uspokic stare aha...... juz wszystko w pozadku.......... no ja mysle! nikt mi konta nie hackował mam takie super tajniackie haselko ze szokens! xDDD a ty cos taki wrazliwy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:14 pm
M-Teen no ja mysle! nikt mi konta nie hackował mam takie super tajniackie haselko ze szokens! xDDD a ty cos taki wrazliwy? to byla prowokacja! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:16 pm
opcy M-Teen no ja mysle! nikt mi konta nie hackował mam takie super tajniackie haselko ze szokens! xDDD a ty cos taki wrazliwy? to byla prowokacja! xd yhm! prowackja.. phh prowoo*ziiiiiiew*kacja... xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:20 pm
dobra opcus.. jutro mnie czeka fatalny dzien pod znakiem kucia... crying papa 4laugh ciao wink *zieeeeeeeeeeeeew* *wychodzi poziewujac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|