|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 1:26 pm
kiedyś się bałam tych testów bardziej, niż teraz. teraz to nic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 1:31 pm
część humanistyczna jest chujowa. Nigdy nie potrafiłem wstrzelić się w ten jebany klucz. I'm just saying. rolleyes
Ale się rozkręciłem z tym przeklinaniem, normalnie jak nigdy tutaj xd
edit: @Majorie: Może i nie sprawdzam za często tego regulaminu, ale jak ktoś mi się nie spodoba to bana mogę dać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 2:22 pm
a ja nie wiedziałam nigdy o co chodzi z tym kluczem, a miałam zawsze dużo punktów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 4:58 am
rozprawka na temat "Czy uważasz, ze wybór liceum jest dla gimnazjalistów trudną decyzją?"
?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 5:13 am
Już nie mieli czego wymyślić xD ale przynajmniej trudne nie było mrgreen
Edit: oooo, jaką dałeś odpowiedź do tekstu 2 o tym ostatnim rozkazie generała? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 8:13 am
ja mialam temat... cos o podrozach. byla postawiona teza "podroze ksztalca czlowieka". glupio proste sa te tematy, ale to normalne.
przed egzaminami zrobilam ... 3 testy? jakos poszlo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 9:03 am
nei wiem co sie tak stresujecie razz ja bylem pol godziny przed swoim w szkole a i tak sie spoznilem bo sie fajne akcje na boisku działy xD ale mnie wpuscili lajtowo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 12:13 pm
Edit: oooo, jaką dałeś odpowiedź do tekstu 2 o tym ostatnim rozkazie generała? icon_ninja.gif
coś tam, że oczekiwał od ludzi określonego działania. chyba tak to leciało
+ jestem mistrzem, bo nie umiem czytać poleceń smile ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 1:56 pm
też tak zaznaczyłam, ale okazało sie że tekst źle przeczytałam jak teraz odpowiedzi sprawdzałam :/ z zamknietych wyszlo mi jakieś 16pkt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 3:37 am
to
było
trudne. burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 4:05 am
O co chodzi z tymi biedronkami? Na czym polegało to zadanie? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 4:20 am
Radioaktywne biedronki? xD Quote: Informacje do zadań 13.–15. Materiał organiczny zawierający promieniotwórczy pierwiastek 14C trafił, na skutek nieszczęśliwego wypadku, na wysypisko śmieci. W wyniku rozkładu tego materiału, przeprowadzonego przez bakterie i grzyby, powstał radioaktywny gaz. Przez pewien czas prowadzono badania radioaktywności roślin i owadów w pobliżu wysypiska. Wykres ilustruje poziom radioaktywności mszyc i biedronek w kolejnych dniach. I tam dalej były zadania typu: dlaczego najpierw zauważono radioaktywność mszyc a potem biedronek a odpowiedź byla taka, że ponieważ biedronki zjadają mszyce xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 4:27 am
I to takie trudne niby miało być? ;O Czytałem wiele komentarzy, że te biedronki to przegięcie jakieś niby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|